Σε δύσκολη θέση η Ελένη Μενεγάκη: «Τι κάνει στη ζωή του αυτό το παιδί;» – Τα πυρά στον Άγγελο Λάτσιο (pics)

Latest

Χαμό έκανε μια ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία σχολίασαν τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και η αδελφή του, Λάουρα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργός τελευταία στα social media και χθες, Κυριακή (9/6), έκανε ακόμη μία ανάρτηση, την οποία σχολίασε η μαμά του βάζοντας κόκκινες καρδούλες ενώ λίγο αργότερα, το ίδιο έκανε και η Λάουρα Λάτσιου, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο και σίγουρα της λείπει η οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Μιλουτίνοφ: Το… one man show του Ολυμπιακού που έφερε το 2-0 (vids)

Τα σχόλια στην φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Η διατροφή του Άγγελου Λάτσιου

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη μέσα από την εκπομπή της έχει αποκαλύψει ότι ο 21χρονος γιος της έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή του γιατί προσέχει πολύ τη διατροφή του. «Εμένα ο γιος μου που προσέχει πολύ τη διατροφή του, μου είπε ότι ξέρει να μαγειρεύει στο air fryer, γιατί αυτό είναι για διατροφή σοβαρή… Μου είπε «Άσε άσε ξέρω εγώ να τα φτιάχνω στο air fryer»».

Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε, άλλαξε, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες, τις οποίες και αποκάλυψε η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή στο Mega: «Η διατροφή του δεν έχει άσπρα, δεν έχει ζάχαρη, δεν έχει τίποτα σε σακουλάκι, δεν έχει γάλα…».

Σύλληψη 61χρονου για κλοπές κινητών και πορτοφολιών από την αστυνομία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την τελευταία συνομιλία του Σπύρου Μπιμπίλα με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου στο Open