ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ η ζωή του! ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ η τρίτη καταγγελία τον Φιλλιπίδη;

ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ η ζωή του! ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ η τρίτη καταγγελία τον Φιλλιπίδη; Για πολύ γερά νεύρα η υπόθεση που φαίνεται να χει παγώσει στο στάδιο του…τον καλεί ή δεν καλεί ο ανακριτής τον Πέτρο Φιλλιπίδη.

Ενώ η ζωήτου ηθοποιού έχει γίνει “σμπαράλια” όχι μόνο από την αγωνία του τι θα συμβεία αλλά από την ένταση με την οποία προσπαθεί εδώ και πάνω από μήνα να διαχειριστεί την …θάλασσα των καταγγελιών που η κάθε μία απ’ αυτές έχει άπειρα σημεία που πρέπει ν’ αντικρούσει και άπειρες συζητήσεις για το πως θ’ αντιδράσει ο ηθοποιός σε κάθε, μα κάθε τι που ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες!

Όμως έχει ξεκινήσει μια  ας την πούμε εκστρατεία υπεράσπισης του, που κινείται με τον ίδιο τρόπο που λειτούργησαν όσες κοπέλες τον κατηγόρησαν.

Δηλαδή μιλώνατς στον τύπο,,φίλοι του Πέτρου Φιλλιπίδη, δίνουν την δική τους θέση απέναντι στους ισχυρισμούς της…άλλης πλευράς!

Όπως και να χει όμως, φαίνεται πως ηπροσπάθεια είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα!

Ποιοι φίλοι του ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!  Μετά από την φράση αυτή που είπε η Νικολέτα Βλαβιανού, ακολούθησε κι άλλη: “Δεν αμφισβητούμε κανέναν, αλλά δεν υπάρχουν και οι αποδείξεις”. Αυτή η συνέντευξη από τηλεφώνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε τις πρώτες μέρες των καταγγελιών.

Φάνηκε η…υπερασπιστική γραμμή. των φίλων του ηθοποιού.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια ποια είναι η αλήθεια και μέχρι σήμερα οι εξελίξεις είναι …θεωρητικές. Δηλαδή μπορεί να ασκηθεί δίωξη, μπορεί να μην έχει καμία νομική συνέπεια, μπορεί, μπορεί, μπορεί.

Το μόνο στο οποίο είχαμε εξέλιξη είναι στον αριθμό των καταγγελιών.

Είναι τόσο μεγάλος που από μόνος του ως στοιχείο τρομάζει!

Σοκαριστικές είναι και οι περιγραφές των επιθέσεων που φέρεται να έκανε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης σε γυναίκες προκειμένου να ικανοποιήσει τα σεξουαλικά ένστικτά του.

Ο φάκελος με τις καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό εμπλουτίζεται μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και τις αναφορές γυναικών συναδέλφων του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε αυτές τις καταγγελίες έχει προστεθεί και μία ακόμη, η οποία αφορά το αδίκημα του βιασμού.

ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΤΟΤΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Πλέον, η έρευνα που έχει ανοίξει για τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς και σκοπός των εισαγγελέων που τη διενεργούν είναι να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του μήνα.

Αν οι καταγγελίες επαληθευτούν, τότε ο δημοφιλής ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, τις οποίες θα κληθεί να αντικρούσει ενώπιον του ανακριτή, όπου και θα διαβιβαστεί η δικογραφία μετά την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας.

Δείτε πάντως – αξίζει νομίζουμε – το παρακάτω βίντεο

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Φιλλιπίδης! Παρομοιάζει τον εαυτό του με δάσκαλο…που πρέπει το κράτος να τον έχει στα ΩΠΑ – ΩΠΑ!

Στην μία περίπτωση μία γυναίκα βρέθηκε στο καμαρίνι του αλλά ο ηθοποιός την υποδέχθηκε με τα εσώρουχα, την έριξε στον καναπέ και ασέλγησε πάνω της έχοντας βγάλει με την βία το παντελόνι της.

Στην δεύτερη περίπτωση που εξετάζεται, μία γυναίκα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του για να την επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά την μετέφερε σε απομονωμένο μέρος όπου και αφού αυνανίστηκε μπροστά της επιχείρησε δια της βίας να έχουν σεξουαλική επαφή.

Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα κατάφεραν να γλιτώσουν.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός που είχε κινηθεί με έγγραφη αναφορά της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), καταγγέλλοντάς τον για απόπειρα βιασμού της, έχει επιβεβαιώσει με κατάθεσή της στον εισαγγελέα όλα όσα είχε καταγγείλει στο σωματείο της.

Να σημειωθεί ότι η αναφορά της ηθοποιού διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα μαζί με άλλους φακέλους.

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΤΟ 2010, ΟΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗ ΒΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΟΥ.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ – ΜΠΕΖΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!

Η γυναίκα, όπως φέρεται να έχει καταθέσει, είχε επισκεφθεί τον Φιλιππίδη καθώς έψαχνε για δουλειά και εκείνος της υποσχέθηκε να της δώσει έναν ρόλο στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε εκείνο το διάστημα και σε αντικατάσταση άλλης ηθοποιού.

ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Η καταγγέλλουσα φέρεται να έχει καταθέσει ότι πράγματι παρακολούθησε τις παραστάσεις.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο ηθοποιός, όπως λέει, την κάλεσε στο καμαρίνι του.

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ, Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Ο δημοφιλής κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της.

Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.
Στη συνέχεια και σε κατάσταση απόγνωσης η γυναίκα τού ζητούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέχισε να ασελγεί πάνω της.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΣ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ”

Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό χτυπώντας τον με το πόδι της. Φωνάζοντάς του, του ζητούσε να την αφήσει να φύγει, και όταν άρχισε να τρέχει προς την πόρτα, εκείνος της είπε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη!

ΕΝΤΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΣΑ, Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Π. Φιλιππίδη το γεγονός ότι την απέρριψαν σε κάστινγκ που είχε κάνει, έναν χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Της επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

Μία ακόμη παθούσα, σύμφωνα με την καταγγελία της που αφορά στο αδίκημα της απόπειρας βιασμού, αναμένεται να κινηθεί και εκείνη επίσημα εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη επιβεβαιώνοντας τα καταγγελλόμενά της και εγγράφως.

Η ίδια φέρεται να είχε κάνει προφορική καταγγελία στο ΣΕΗ, πλην όμως δεν αποκλείεται πλέον να καταθέσει ενώπιον των εισαγγελέων.

ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014, ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, μπήκε στο αυτοκίνητο του Φιλιππίδη για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, όπως έχει αναφέρει, ο συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει.

«Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα.

Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν!

“Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”», είχε περιγράψει η παθούσα σε καταγγελία της που έχει δει το φως της δημοσιότητας και συνέχισε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Ανοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες.

ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ.

Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΘΟ. “ΠΑΡ’ ΤΟΝ! ΠΑΡ’ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ”, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ.

Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!»…

Εκτός όμως του «φακέλου Φιλιππίδη», η Εισαγγελία ερευνά και άλλη καταγγελία για απόπειρα βιασμού κατά ενός ακόμη ηθοποιού, για τον οποίο έχει παραλάβει σχετική αναφορά από το ΣΕΗ.

Οι έρευνες για τις καταγγελίες γυναικών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έχουμε ακόμη και ραγδαίες εξελίξεις καθώς υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 100 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ,…

…στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, προστέθηκαν και δύο καταγγελίες γυναικών για απόπειρα βιασμού, οι οποίες δεν έχουν παραγραφεί.

Μόλις η εισαγγελική έρευνα ολοκληρωθεί, πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και μετά την αποτίμηση των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, εκείνος θα αποφανθεί για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί στην περίπτωση που κατηγορηθεί για τα προαναφερθέντα κακουργήματα, με ρεπορτάζ, να κάνει λόγο για μία «κρυφή» συμφωνία του ιδίου με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, στην περίπτωση που εκείνος προφυλακιστεί.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ, Η Κ. ΝΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ.

Οριακή η κατάσταση στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, όπου βρίσκεται κλεισμένος όλο αυτόν τον καιρό. Οι απόπειρες βιασμού, ο εισαγγελέας και η αγωνία της προφυλάκισης.

ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.

Όχι μόνο οι καταγγελίες εις βάρος του αυξάνονται συνεχώς, αλλά κάποιες από αυτές αναμένεται σύντομα να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ το κλίμα στο σπίτι του είναι φορτισμένο.

Πέρα από τις καταγγελίες για περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας περιλαμβάνονται και καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί.

Έτσι, ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αναμένεται από μέρα σε μέρα να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να δώσει απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούν τα φερόμενα ως θύματά του.

Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα, ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει κλεισμένος στο πολυτελές σπίτι του στο Ψυχικό και παρακολουθεί τις εξελίξεις λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ.

Ο Φιλιππίδης αισθάνεται πως αυτό που του συμβαίνει δεν θα έχει γυρισμό και ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Σχεδόν μόνος, με τους περισσότερους φίλους να τον έχουν εγκαταλείψει, μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του προετοιμάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή.

Tαυτόχρονα, βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο, τη γυναίκα και τον μοναχογιό του να μετατρέπεται σε χάσμα με πολλές εντάσεις και καβγάδες που έχουν κάνει αφόρητο το κλίμα στη βίλα του Ψυχικού.

Όλο και περισσότερες καταγγελίες

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 100.
Οι εισαγγελικές αρχές κινητοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο μετά τις δυο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού.

Σημειώνεται ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για εγκλήματα που έχουν παραγραφεί ή όχι.

Η μια απόπειρα βιασμού φέρεται να έγινε το 2010 (οπότε οριακά έχει παραγραφεί) και η άλλη φέρεται να έγινε το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι πρώτοι 20 φάκελοι του ΣΕΗ, βρισκόταν και μια υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον κωμικό ηθοποιό, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί καθώς φέρεται να συνέβη το 2008.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, οι δύο από τις τρεις γυναίκες έχουν ήδη καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα όσα έχουν περιγράψει στις καταγγελίες τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ κατάθεση έχουν δώσει δυο μάρτυρες – η μία από αυτές τις μαρτυρικές καταθέσεις μάλιστα αφορά στον καταγγελλόμενο βιασμό.

Μετά την αποτίμηση των στοιχείων που θα συγκεντρωθούν, η εισαγγελία θα αποφανθεί για το αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης.

Σε περίπτωση πάντως που απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικογραφία θα διαβιβαστεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός θα κληθεί να απολογηθεί.

Ζέτα Μακρυπούλια – Ρουκ Ζουκ: Παίκτρια νόμιζε ότι «ηδονή» σημαίνει τραγούδι (video)

Survivor

Survivor spoiler διαρροή 18/3: Η αλήθεια για Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και Λιβάνη