Σάββας Κουμπούρας: Μπράβο στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση του καμπ

sports

Ο Μάριος Αναγνώστου θα πάρει μέρος για τρίτη φορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Οι ημέρες πέρασαν και το καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, ολοκληρώθηκε.

Οι αθλητές με τους προπονητές ετοιμάζονται την Παρασκευή να αναχωρήσουν για το Δουβλίνο για να μετάσχουν στους αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή.

Ανάμεσά τους θα είναι και ένας νεαρός πρωταθλητής, έμπειρος στη διοργάνωση, ο Μάριος Αναγνώστου. Μαζί του θα είναι και ο προπονητής του Σάββας Κουμπούρας. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είχε σήμερα και την ονομαστική του εορτή μίλησε στο Sportime. Αναφέρθηκε στο καμπ, αλλά και στον στόχο του Αναγνώστου στην Ιρλανδία.

«Μπράβο στη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση αυτού του καμπ που έγινε στα Τρίκαλα. Πρέπει τέτοιες προπονητικές συγκεντρώσεις να καθιερωθούν. Ήταν απόλυτα εποικοδομητικό. Βοήθησε πάρα πολύ τα παιδιά το καμπ αυτό και τους προπονητές.

Ήταν σημαντικό και για τον Μάριο. Λόγω Στρατού είχε χάσει μέρος της προετοιμασίας του. Τώρα κέρδισε πολύ έδαφος και το μόνο που του έμειναν ήταν αγώνες. Όμως είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουμε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Ο Μάριος μετέχει για τρίτη φορά, οπότε θέλουμε κάτι καλύτερο», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Μάριος Αναγνώστου θα πάρει μέρος στην κούρσα Κ23. Το 2018 στο Τίλμπουργκ είχε τρέξει στην κούρσα Κ20 και ήταν 17ος με 18.54. Το 2019 στη Λισσαβώνα αγωνίστηκε στην κούρσα Κ23 και ήταν 37ος με 25.52.

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Παντρεύονται Κουράκος και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω βάφει τα χέρια της με αίμα – Ποιον σκοτώνει;