Σασμός Β Κύκλος spoiler: Η Καλλιόπη σε τραγική κατάσταση,βάζει τέλος στην ζωή της!

Σασμός Spoiler

Μετά τη σύλληψη του Μαθιού, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνη. Βλέποντας τον γιο της να οδηγείται στο κελί, θυμάται την τύχη του Αστέρη και καταρρέει. Η ίδια δεν αντέχει άλλο αυτόν τον πόλεμο. Κατηγορεί για όλα τους Βρουλάκηδες και βάζει σε εφαρμογή τα επικίνδυνα σχέδιά της. Το κυριότερο, όμως; Καταστρέφει τα ίδια της τα παιδιά. Η Καλλιόπη θα είναι μία τραγική φιγούρα, στη δεύτερη σεζόν.

 

Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα βρεθούν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο Βρουλάκη, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του συζύγου της. Ο Μαθιός αποφυλακίζεται, όμως μπλέκει σε νέους μπελάδες.

Η σχέση του με την Βασιλική περνά από σαράντα κύματα. Με βάση το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη, μην αντέχοντας άλλο τη δυστυχία που προκαλεί αυτή η γυναίκα στον γιο της, την σκοτώνει.

Αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά, η Καλλιόπη μπαίνει ανάμεσα, χωρίζοντας ξανά το ζευγάρι. Η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου, με τον Αστέρη και τον Μαθιό να ξεσπούν και να στρέφονται εναντίον της.

Η Καλλιόπη θα υποφέρει αρκετά στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Το χειρότερο, βέβαια, είναι πως θα κάνει και τους γύρω της να υποφέρουν εξαιτίας της. Όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή και ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Μόνο εάν βάλει τέλος στην ίδια της τη ζωή, θα καταφέρει να ηρεμήσει πραγματικά.

Πικέ: Δείτε το video να ακούει την πρώην γυναίκα του ενώ οδηγάει

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι φαν δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα»