Σασμός Β Κύκλος spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη θα μας κάνει να κλάψουμε στο 2ο κύκλο… ο θάνατος της, αφήνει την Αργυρώ και την Μαρίνα μόνες στο χωριό να υποφέρουν.

Ήδη στον πρώτο κύκλο είδαμε πολλά θανατικά και φόνους που απασχόλησαν τους θαυμαστές της σειράς. Ωστόσο, στον δεύτερο κύκλο έρχονται ακόμη περισσότεροι θάνατοι οι οποίοι θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και νέες τραγωδίες.

 

Το φινάλε του πρώτου κύκλου επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Ο Άγγελος έπεσε νεκρός προκαλώντας σοκ στο χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη έχασε το μυαλό της με τον θάνατο του χαμένου της εγγονού, ενώ η Αργυρώ έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της στην είδηση ότι και ο δεύτερος αδερφός της πέθανε.

Η Μαρίνα προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να παραμείνει δυνατή για την οικογένειά της. Η γιαγιά Ειρήνη στον δεύτερο κύκλο, όμως, δε θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτήν την τραγωδία. Η γερασμένη καρδιά της δε θα αντέξει το χαμό του εγγονού της κι έτσι μέρα με τη μέρα η υγεία της…

θα χειροτερέψει. Δε θα αργήσει, λοιπόν, να έρθει κι ο θάνατος της γιαγιάς, αφήνοντας την Αργυρώ και την Μαρίνα μόνες στο χωριό να υποφέρουν.

Στο Παρα 5: Έτσι είναι 17 χρόνια μετά η βίλα της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σεξ και καύσωνας: 7 tips για να λιώνετε… μόνο από το πάθος