Σασμός Β Κύκλος spoiler: Η μεγάλη στιγμή για Αστέρη και Αργυρώ δε θα αργήσει να έρθει

Ο Αστέρης και η Αργυρώ δε θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτας αυτός θα φουντώσει ξανά, με το ζευγάρι να παραδίνεται στη δύνη αυτού του παραμυθιού. Κι όμως είναι γεγονός! Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε πως και πως δε θα αργήσει να έρθει. Ένα καυτό φιλί, θα μας κάνει να ουρλιάξουμε, να ξεσηκωθούμε, να φωνάξουμε “Επιτέλους!”.

 

Ο Σταύρος θα συνειδητοποιήσει πως η σύζυγός του δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του. Θέλοντας να βάλει ένα τέλος σε αυτό το ψυχολογικό μαρτύριο, της ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στα Γιάννενα, μόνος του. Η Αργυρώ μένει μόνη με το παιδί και αναπολεί τις στιγμές με τον αγαπημένο της Αστέρη.

Δε θα πάψει ποτέ να τον αγαπά. Μία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να καταλάβουν πως δε μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Πάνω σε έναν καυγά, ο Αστέρης θα την φιλήσει με πάθος. Ένα φιλί κινηματογραφικό, το οποίο περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία, στη σειρά Σασμός. Θα είναι αυτό η αρχή της σχέσης τους ή τα προβλήματα θα συνεχιστούν για το αγαπημένο μας ζευγάρι;

Τί θα γίνει με τον μικρό Πετρή και πότε θα γίνουν οι τρεις τους οικογένεια; Οι ανατροπές είναι πολλές και νέα πρόσωπα έρχονται στη σειρά, για να βάλουν τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μπορεί και πάλι να χαμογελάει, φορώντας ένα όμορφο καλοκαιρινό σύνολο σε φωτεινά χρώματα!

Ιός Marburg: Φόβοι για επιδημία του θανατηφόρου ιού που προκαλεί αιμορραγία από τα μάτια