Σασμός Β Κύκλος spoiler: Αυτή η σύλληψη και ο χωρισμός θα συνταράξουν το χωριό

Μία σύλληψη κι ένας χωρισμός έρχεται την επόμενη σεζόν που θα συνταράξουν το χωριό. Όπως είδαμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο Άγγελος έπεσε νεκρός και αμέσως οι αρχές υποψιάστηκαν τον Μαθιό εξαιτίας των κλειδιών που βρέθηκαν στο σημείο του φονικού. Λίγο πριν προλάβει να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, καταφθάνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Σταματάκη για τον φόνο του Βρουλάκη. Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο. Η αγαπημένη σειρά που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια. Νέες περιπέτειες περιμένουν τους πρωταγωνιστές που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με μεγάλα διλήμματα.

 

Η Καλλιόπη κι η Βασιλική κατέρρευσαν κι όλοι έμειναν άναυδοι. Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει, λοιπόν, με τη σύλληψη του Μαθιού και την προσπάθειά του να αποδείξει πως είναι αθώος και πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια των Βρουλάκηδων είναι καταρρακωμένη από τη νέα τραγωδία που βρήκε το σπιτικό τους. Πώς θα μπορέσουν να διαχειριστούν ακόμη έναν θάνατο; Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά κι η Αργυρώ αρχίζει πάλι να κλείνεται στον εαυτό της.

Ο Σταύρος μετά τις τελευταίες εξελίξεις εγκαταλείπει την Αργυρώ κι επιστρέφει στην πατρίδα του. Είναι πεπεισμένος πλέον ότι η καρδιά της δεν είναι αφοσιωμένη σε εκείνον. Γνωρίζει βαθιά μέσα του ότι η Αργυρώ είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, η Αργυρώ αρχίζει να απομακρύνεται ξανά από τον…

Σταύρο. Εκείνος αρχίζει να το συνειδητοποιεί και δεν είναι πλέον διατεθειμένος να τρέξει ξανά από πίσω της. Έτσι, ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει πάλι με πολύ πόνο.

Σεξ και σοκολάτα: Ένας συνδυασμός που… ”σκοτώνει”

Viral φωτογραφία: Το κορίτσι με τα 600 τατουάζ που ξόδεψε 250.000 δολάρια για τη μεταμόρφωσή του!