Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Επεισόδιο 41, 42, 43, 44

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42, 43, 44 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου.
Τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου αναστατώνουν το χωριό.
Η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες.
Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42, 43, 44
Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 41
Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη με την Νάντια να κάνει άλλη μια εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους. Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο, για τη ρήξη του ζευγαριού. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 42
Καθώς Μαθιός κι Αστέρης προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μέλλον του Νικηφόρου, η Αργυρώ συγκρούεται με τον Σταύρο και την Άσπα. Ο Παύλος θυμάται τα γενέθλια της Αιμιλίας που παλεύει με τις αναμνήσεις. Η Νάντια πάει στη δουλειά της Βασιλικής προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τον Μαθιό. Όσο ο Νικηφόρος προσπαθεί να παλέψει τα αισθήματά του για τη Νάντια, ο Μανόλης έχει ήδη αρχίσει να μπλέκεται στα δίχτυα του Ευθύμη. Βρίσκει ένα στοιχείο που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Λευτέρη, ο οποίος αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα για χάρη της Θοδώρας. Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42, 43, 44

Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία καταλήγει να περάσει τα γενέθλια της με τον Παύλο και ξυπνούν οι αναμνήσεις, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ τους. Ο Μαθιός βλέπει τη Βασιλική να κουβεντιάζει με τον Ευθύμη και αποφασίζει να τον επισκεφτεί. Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως ο Νικηφόρος συνωμοτεί με την Καλλιόπη και μοιράζεται με τον Αντώνη τις υποψίες του Νικηφόρου για τον Παύλο. Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται για το αν θα πουλήσει τα κτήματα στον Αστέρη, με τη Μαρίνα και την γιαγιά να την συμβουλεύουν να το κάνει. Όταν όμως η Άσπα μαθαίνει τις προθέσεις της αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα ο Νικηφόρος χωρίζει με την Τζένη, αλλά δεν είναι τόσο αυτό που τον απασχολεί όσο το πότε θα μπει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιο της Καλλιόπης για τα κτήματα.

Σασμός Β΄ Κύκλος – Επεισόδιο 44

του με την οικογένειά του. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει ποια είναι η χάρη που χρωστά στον Αστέρη, ενώ το χάσμα μεταξύ Αιμιλίας και Δημήτρη μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί. Παράλληλα, ο Βαγγέλης κάνει μία νέα γνωριμία στη χαρτοπαικτική λέσχη. Η Αργυρώ, πιεσμένη, αποφασίζει να πουλήσει τα κτήματα στους Σταματάκηδες. Ο Παύλος διαφωνεί και κάνει πρόταση να τα αγοράσει ο ίδιος. Η Καλλιόπη δεν συμφωνεί με τη συνεννόηση Αστέρη-Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μια φορά μαζί του. Έκτακτα οικογενειακά συμβούλια συγκαλούνται και στις δύο οικογένειες.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Επεισόδιο 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Θλίψη για την ελληνική μουσική – Ο θάνατος που “γονάτισε” Τερζή, Σφακιανάκη, Παπαρίζου και Βανδή!