Σασμός spoiler: Το όνομα της Καλλιόπης θέλει να δώσει στο παιδί η Στέλλα

Σασμός: Το όνομα της Καλλιόπης θέλει να δώσει στο παιδί η Στέλλα

Η Στέλλα μαθαίνει πως το μωρό της είναι κοριτσάκι στη σειρά Σασμός και πετάει από χαρά. Ο γιατρός της την ενημερώνει πως όλα πηγαίνουν καλά, πως το παιδάκι της είναι υγιέστατο και πως όλα δείχνουν ότι περιμένει κορίτσι.

 

Η πρώτη κίνηση της Στέλλας είναι να ενημερώσει την Καλλιόπη. Την αγαπάει πάρα πολύ και την βλέπει ακόμη ως δεύτερη μητέρα της, παρόλο που χώρισε με τον γιο της, τον Αστέρη.

Η Καλλιόπη μαθαίνει τα νέα και χαμογελάει γλυκά. Όταν η Στέλλα της τονίζει πως έρχεται η μικρή Καλλιόπη, εκείνη πετάει στα σύννεφα. Η εγγονή της έρχεται, για να φέρει φως στην μαύρη της ζωή… Η χαρά της ηρωίδας μας δεν περιγράφεται! Η Στέλλα χαιδεύει την κοιλιά της, κάνοντας σχέδια για το μωρό της, στη σειρά Σασμός. Όλα, όμως, θα ανατραπούν ξανά σε δευτερόλεπτα.

Η Στέλλα θα χάσει την ισορροπία της και θα πέσει στο έδαφος. Ένας φρικτός πόνος θα την λυγίσει, με την ίδια να ουρλιάζει, ανήμπορη να σταθεί στα πόδια της. Ξάφνου, μία αιμορραγία θα φέρει τον πανικό στην οικογένεια.

Η πρωταγωνίστρια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Τα νέα φτάνουν παντού. Η Στέλλα έχει αποβάλλει και η θλίψη την κυριεύει. Η Καλλιόπη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, ενώ ο Αστέρης παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες.

Η Στέλλα θα αλλάξει πολύ, ύστερα από αυτή την απώλεια. Η μικρή της Καλλιόπη την αποχαιρέτησε οριστικά, με το αντίο αυτό να είναι ανυπόφορο για την ίδια.

Spoilers

Παράταση προθεσμίας έκδοσης του Φορολογικού Πιστοποιητικού 2020

Big Brother spoiler: Τρεις στον τάκο από την ψηφοφορία – Έτσι κινήθηκαν τα στρατόπεδα με τις στρατηγικές τους