Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Τέλος για Αστέρη και Αργυρώ

Μπορεί οι δυο τους να κάνουν όνειρα για ένα κοινό μέλλον, όμως η μοίρα θα τους παίξει άλλο παιχνίδι.. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όσο κι αν θέλουν να είναι μαζί, δυστυχώς δε θα τα καταφέρουν.

Σασμός: Τέλος για Αστέρη και Αργυρώ

Ο Παύλος και η Καλλιόπη έχουν βαλθεί να τους χωρίσουν. Η Καπετάνισσα ζητά τη βοήθεια του εχθρού της, για να προλάβουν το κακό. Βέβαια, δε γνωρίζει πως ο μικρός Πετρής είναι ο εγγονός της και ο συνδετικός κρίκος των δύο οικογενειών.

Οι μέρες περνούν και ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Παύλος βλέπει πως η ανιψιά του δεν αλλάζει γνώμη για τον νεαρό και αποφασίζει να δράσει: Την απειλεί πως εάν δε πάρει το μωρό να φύγει πίσω στην Αυστραλία, θα ξεσπάσει πόλεμος. Η Αργυρώ αδιαφορεί, όμως οι απειλές του γίνονται όλο και πιο έντονες. Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Παύλος Βρουλάκης αρχίζει να της φωνάζει πως το μεγαλύτερο κακό που θα ξεσπάσει στην Κρήτη, θα φέρει δική της ευθύνη!

Ο Αστέρης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να μείνει κοντά του, όμως εκείνη είναι κάθετη. Σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει στην Αυστραλία, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω της..

Θα κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι παρέα με τον μικρό Πετρή ή δε θα προλάβει; Πότε θα μάθει ο Αστέρης την αλήθεια για το μωρό;

«Απαγορευμένο» παρασκήνιο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Οι άγνωστες στιγμές πριν ξεψυχήσει στο Παρίσι

Η γη της ελιάς spoiler: Ξυλοκοπούν άγρια τον Μάνο