Σασμός Spoiler: Βρίσκει τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη

Ο Γιώργης τολμάει και πηγαίνει στο μπαρ με σκοπό να πιέσει και άλλο τη θετή του κόρη, όμως δεν ξέρει πως ο Λευτέρης έχει μάθει για εκείνον. Για την ακρίβεια τον πετά έξω από το μπαρ λέγοντάς του: «Αν τολμήσεις να ενοχλήσεις ξανά τη Νάντια θα έχεις να κάνεις μαζί μου και πίστεψέ με δεν θέλεις να τα βάλεις μαζί μου.

Φύγε από την Κρήτη όσο είναι ακόμα νωρίς γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρεθείς ξανά στον δρόμο μου». Η Θοδώρα ζητά τον λόγο από την Ελενα για την κολόνια του Λευτέρη, αλλά εκείνη θα της αποκαλύψει κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

.
Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσο στο μανίκι του. Η Βασιλική ανησυχεί για τον Μαθιό, την ίδια ώρα που ο Ευθύμης κάνει μια δελεαστική πρόταση στον Τόλη.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πηγαίνουν να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μια συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μάνο για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη.

Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική, ενώ η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση από τη νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό.

Σασμός Spoiler 2ος Κύκλος: Το παρελθόν του Λευτέρη αποκαλύπτεται

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη και Κωνσταντίνος παίρνουν διαζύγιο