Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Η Νάντια χρησιμοποιεί τον Νικηφόρο για να αποσπάσει πληροφορίες

Ο Νικηφόρος δείχνει καθημερινά όλο και πιο ενθουσιασμένος μαζί της. Αγνοεί τον Μανόλη και όσα του έχει πει, καθώς δε μπορεί να συγκρατήσει τα έντονα συναισθήματά του. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι δύο νέοι έρχονται κοντά.

Η Νάντια παλεύει καθημερινά να πλησιάσει τον Μαθιό, αγνοώντας πως έτσι πλησιάζει και τον Νικηφόρο, στη σειρά Σασμό. Στόχος της είναι να ανακαλύψει το παρελθόν αυτού του άντρα και να δει αν είναι τελικά πατέρας της, ή όχι.
Η αλήθεια είναι πως η Νάντια δεν είναι ερωτευμένη με τον Νικηφόρο, στη σειρά Σασμός. Αντιθέτως, βλέπει πως αυτός είναι ερωτευμένος μαζί της και παίρνει την απόφαση να τον εκμεταλλευτεί, για να αποσπάσει πληροφορίες.

Πώς θα αισθανθεί ο Μαθιός, όταν ανακαλύψει πως η κοπέλα αυτή μπαίνει με “απειλητική” διάθεση στο σπίτι του; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια και η Νάντια δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, για πρώτη φορά.
Αυτό που θέλει η ηρωίδα, είναι να μπει στο σπίτι της Βασιλικής και του Μαθιού, για να ανακαλύψει το παρελθόν τους. Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει, είναι να γίνει ένα με τον Νικηφόρο. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση του Μανόλη;
Σασμός

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Μυρτάλη λυγίζει στην αγκαλιά του

Viral video: Αγοράκι 2 ετών βάζει καλάθι που θα το ζήλευε και ο καλύτερος μπασκεμπολίστας