Σασμός Spoiler: Το τέλος του Νικηφόρου πλησιάζει! Αυτό θα είναι

Σασμός Spoiler

Ο Μαθιός ήταν σαν δεύτερος πατέρας του Νικηφόρου και η χαρά του που θα τον παντρέψει με την μητέρα του, ήταν τεράστια. Μόνο που, την ημέρα του γάμου, όλα ανατρέπονται. Το τέλος της σειράς πλησιάζει και ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με τους χειρότερους φόβους του.

Η Βασιλική, ντυμένη νύφη στην εκκλησία, πέφτει από τα σύννεφα, όταν ο σύζυγός της συλλαμβάνεται. Οι αρχές περνούν χειροπέδες στον Μαθιό και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, για τη δολοφονία του Άγγελου.

 

Εκείνος δεν απαντά. Η Βασιλική τον κοιτάζει στα μάτια, τον ικετεύει να διαψεύσει τις κατηγορίες. Ο Μαθιός, όμως αισθάνεται δολοφόνος, εξαιτίας του Στεφανή. Μπορεί να μην σκότωσε τον Άγγελο, αλλά νιώθει αυτή τη λύτρωση που πάντοτε έψαχνε.

Έτσι, λοιπόν, ο Μαθιός συλλαμβάνεται στο τέλος και ο Νικηφόρος παθαίνει ένα ισχυρό σοκ. Χάνει την εμπιστοσύνη του απέναντι σε όλους, μέχρι να αποδειχθεί πως πράγματι ο Μαθιός δε σκότωσε, τελικά, τον Άγγελο.

Τί θα συμβεί, όμως, όταν ο Νικηφόρος μάθει ότι σκότωσε τον πατέρα του; Σύμφωνα με το βιβλίο, η στιγμή αυτή προβλέπεται καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς. Ο Νικηφόρος δολοφονεί εν ψυχρώ τον Μαθιό, παίρνοντας εκδίκηση για τον αδικοχαμένο πατέρα του.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει pole dancing και σε στέλνει για υπογλώσσια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρίνα Πατούλη: Με χρυσό μαγιό σε γνωστή παραλία – Αναστάτωση με την φωτογραφία της