Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το σημείωμα που αναζωπυρώνει την βεντέτα

Η Καλλιόπη αποφάσισε να σταματήσει τον πόλεμο με τους Βρουλάκηδες και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι δύο οικογένειες δείχνουν πιο ήρεμες. Η κόντρα μεταξύ τους υποχωρεί για λίγο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει φύγει οριστικά.

Έρχονται περίεργες μέρες για τους πρωταγωνιστές. Ένα σημείωμα θα είναι αρκετό, για να ταράξει ξανά τις ισορροπίες. Εκεί που όλα πάνε να μπουν σε μια τάξη, ένα αγαπημένο μας πρόσωπο επιστρέφει, για να σκορπίσει τον τρόμο. Εκεί που η Καλλιόπη ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν, εμφανίζεται στη ζωή της ο Τόλης! Με εντολή εισαγγελέα, ο Τόλης αποφυλακίζεται κι επισκέπτεται την Άνω Πορια, για να δει τον καλό του φίλο, τον Αστέρη.

Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει πως στην τσέπη του έχει ένα γράμμα – φωτιά, που θα διαλύσει οριστικά τους Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός. Στο γράμμα αυτό αναφέρεται πως ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός Σταματάκης.

Αυτή η αλήθεια είναι βαρύ φορτίο για τον Τόλη. Το σκέφτεται συνέχεια: να πει αυτό που ξέρει, να λυτρώσει τη χαμένη ψυχή του Στεφανή ή να σιωπήσει για πάντα; Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα ότι όλα θα μπορούσαν να καταστραφούν σε μια στιγμή.

Μαρία Κορινθίου: Απολαύστε την σε επικές πόζες – φωτογραφίες

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταύρος θα λογικευτεί και θα πάρει την απόφαση