Σασμός Spoiler: Το όπλο του φόνου στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού του

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Μαθιός στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός για πολλούς λόγους μιας και έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, μία δυνατή νεροποντή γίνεται η αιτία για να χαθεί το όπλο του φόνου του Στεφανή.

Σασμός Spoiler: Το όπλο του φόνου στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού του

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Μαθιός βρίσκεται σε πανικό Δεν ξέρει τι να κάνει και αρχίζει να πιστεύει πως θα αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του σύντομα. Αυτό που δεν μπορεί να φανταστεί είναι πως το όπλο το βρίσκει ο Μανόλης, ο οποίος με τη σειρά του είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Ο νεαρός δεν γνωρίζει πως το όπλο είναι αυτό με το οποίο σκοτώθηκε εκείνη τη μοιραία μέρα στο βουνό ο Στεφανής. Ο Μανόλης, ωστόσο, είναι τρομοκρατημένος και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί αλλά και πώς να το ξεφορτωθεί.

Ο ίδιος δεν θέλει να το παραδώσει στην αστυνομία, καθώς φοβάται ότι μπορεί να μπλέξει και γι’ αυτό αποφασίζει να το δώσει σε κάποιον που εμπιστεύεται και ξέρει πως θα τον προστατεύσει.

Έτσι, το όπλο του Μαθιού, με το οποίο έβαψε τα χέρια του με αίμα, καταλήγει στα χέρια του μεγαλύτερου εχθρού του, του Παύλου Βρουλάκη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το μυστικό του Μαθιού αποκαλύπτεται σε κάποιον ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο Τόλης βασανίζεται από ένα τρομακτικό αίτημα του Ευθύμη, ο οποίος, έχοντας αντίγραφο από το γράμμα του Κώστα, του ζητάει το πρωτότυπο. Ο Τόλης αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις που θα είχε μία τέτοια κίνηση και αρνείται.

Μάλιστα, αποφασίζει να απαλλαχθεί μια για πάντα από το γράμμα. Κι ενώ είναι έτοιμος να δώσει τέλος στο μαρτύριό του και να κάψει το γράμμα, καταλαβαίνει ότι έχει παρέα μαζί του. Ο Αστέρης τον πιάνει στα πράσα και αμέσως καταλαβαίνει πως ο λόγος που η ζωή του Τόλη κινδυνεύει όλο αυτό το διάστημα είναι αυτό το γράμμα.

Και τότε, το παίρνει, το διαβάζει και έρχεται αντιμέτωπος με το θανάσιμο μυστικό του αδελφού του. Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός έχει διαπράξει φόνο και είναι σοκαρισμένος.

Χάρης Ρώμας : «Πήγα σε παραλία γυμνιστών και κάποιος φώναξε “μαμά βλέπω το… μόριο του Χάρη Ρώμα”»

Γνωστή πορνοστάρ κόντεψε να πεθάνει μετά από ερωτική σκηνή (pics)