Σασμός spoiler: Το κρυφό μυστικό του Σταυρου!

Το κεντρικό ζευγάρι της δραματικής σειράς είναι πλέον χωρισμένο με το χάσμα ανάμεσα τους να μοιάζει αγεφύρωτο. Οι εξελίξεις στη συνέχεια θα τους απομακρύνουν ακόμη περισσότερο καθώς Μαρίνα και Αργυρώ μετακομίζουν στα Γιάννενα μακριά από όλους και από όλα.

 

Εκεί, η Αργυρώ θα κάνει μία νέα γνωριμία η οποία θα καταλήξει σε ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Σταύρος ο οποίος μπαίνει στη ζωή της Αργυρώς θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά της και να γιατρέψει τις πληγές της.

Τον χαρακτήρα του Σταύρου ενσαρκώνει ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου με την εμφάνισή του να ταράσει τα νερά στη πλοκή της σειράς.

Ο Σταύρος όμως κουβαλάει κι αυτός ένα δύσκολο ιστορικό στις πλάτες του. Υπεύθυνος για αυτό είναι ο αδερφός του ο οποίος είναι εθισμένος στο τζόγο και πνιγμένος στα χρέη. Ο Σταύρος αναγκάζεται να… πληρώνει τις αμαρτίες του αδερφού του συνεχώς.

Έτσι, και ο ίδιος φαίνεται πως ψάχνει ένα τρόπο διαφυγής από τις δυσκολίες που περνάει. Αναζητάει ένα μέρος μαζί με την Αργυρώ στο οποίο κανείς δε θα μπορέσει να τους εντοπίσει.

Το μέλλον τους το αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία είναι η αλήθεια την ώρα που ο Σασμός έχει κλείσει για να συνεχίσει και για δεύτερο κύκλο στον οποίο ίσως υπάρξουν αποχωρήσεις.

Όσον αφορά άλλους χαρακτήρες της σειράς, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε το μέλλον της Στέλλας την ώρα που οι «γονείς» της, Τάσος και Σοφία, περνάνε μία ανυπέρβλητη κρίση στο γάμο τους.

Ήλιος spoiler: Η εμμονή της Αθηνάς με τον Μανό θα την οδηγήσει στα άκρα

Η γη της ελιάς spoiler: Η μητέρα του Δημήτρη ζητάει εξηγήσεις απο την Αθηνά