Σασμός Spoiler 2ος κύκλος: Το ένοχο μυστικό και η εκδίκηση!

Ένα ένοχο μυστικό ενώνει τον Αντώνη και τον παπαΜιχάλη και οι δυο τους υπόσχονται να μην μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια. Το κοινό τους μυστικό έρχεται ξανά στην επιφάνεια με τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη. Η Άσπα γίνεται άλλος άνθρωπος κι ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου. Ο φόνος του την σημάδεψε και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να φανεί δυνατή. Είναι πεπεισμένη να βρει τον πραγματικό ένοχο της δολοφονίας, ενώ έχει βάσιμες υποψίες ποιος μπορεί να είναι.

Η επιστροφή από τους “νεκρούς” προκαλεί τρόμο στο χωριό, αφού τόσο η οικογένειά του όσο και οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα. Η εμφάνισή προκαλεί μεγάλη αναστάτωση, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ένας νέος κύκλος αίματος σύντομα θα ανοίξει. Όλοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, αλλά κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει. Την ίδια αίσθηση είχε κι η Καλλιόπη, αλλά ποτέ δεν έμαθε την αλήθεια.

Το χωριό μιλούσε πίσω από την πλάτη της και ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει. Οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια ήταν, και είναι ο Αντώνης κι ο παπά Μιχάλης. Οι δύο άντρες έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες με ξεχωριστό τρόπο και γνωρίζουν πως οι Βρουλάκηδες σκότωσαν τον Σταματάκη στις φυλακές για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου. Φυσικά την εντολή θανάτου δεν είχε δώσει η Μαρίνα, αλλά ο ξάδερφός του Μάρκου, ο Παύλος Βρουλάκης που είχε ορκιστεί να εκδικηθεί το θάνατο του. Ο Μάρκος κι ο Παύλος είχαν μεγαλώσει σαν αδέρφια.

Ο πόνος ήταν μεγάλος και η πληγή ανοιχτή. Ο Παύλος έπρεπε να εκδικηθεί. Ωστόσο, προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα ο παπά Μιχάλης κι ο Αντώνης αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια. Με την επιστροφή του Βρουλάκη, οι δύο άντρες ορκίζονται να σιωπήσουν για να μην αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και θρηνούν νέα πρόσωπα!

Από την άλλη, στο στόχαστρο της αστυνομίας, όμως, έχει μπει ο Μαθιός, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος του φόνου, αφού τα στοιχεία είναι όλα εναντίον του. Η Καλλιόπη κι οι υπόλοιποι Σταματάκηδες έπαθαν σοκ από αυτήν την εξέλιξη με την καπετάνισσα να μπαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει δράση. Η Άσπα, όμως, ξέρει πολύ καλά ότι κάποιος άλλος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην συζυγό της. Ο Κώστας είναι ικανός για όλα. Είναι εκείνος που σκότωσε τον γιατρό, αλλά έτρεξε στα βουνά για να γλιτώσει.

Η αστυνομία δε θα αργήσει να τον βρει και να τον ανακρίνει. Σε αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η Άσπα, η οποία είναι θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Άγγελου, του μοναδικού άντρα που την έκανε να πιστέψει ξανά στην αγάπη. Έτσι, θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο Κώστας. Ο Κώστας θα ομολογήσει με αποτέλεσμα η Άσπα να παίρνει το αίμα της πίσω. Ο Κώστας μπαίνει ισόβια φυλακή κι η Άσπα είναι πλέον έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή.

Μαρία Ανδρούτσου: Πανικός στο instagram… Ανέβασε φωτογραφία με αποκαλυπτικό μαγιό

Για ένα …βρυσάκι! Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε υπέρ των κατασκηνωτών της Γαύδου