Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Τί θα απογίνουν Αστέρης και Νικηφόρος;

Όπως όλα δείχνουν, τα νέα επεισόδια θα αρχίσουν να ακολουθούν τη ροή του βιβλίου. Ο Σπύρος Πετρουλάκης είχε γράψει πως η Βασιλική θα χάσει τη ζωή της από την Καλλιόπη, ενώ ο Μαθιός από τους αστυνομικούς. Η δεύτερη σεζόν προβλέπεται δύσκολη για τους Σταματάκηδες. Μετά την φυλάκιση του Μαθιού, όλα αλλάζουν. Ο Παύλος Βρουλάκης επισκέπτεται το νησί ζητώντας εκδίκηση, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την οικογένεια.

Τα τελευταία spoilers θέλουν την Βασιλική να πεθαίνει από τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη και τον Μαθιό να αυτοκτονεί στη φυλακή, μη μπορώντας να αντέξει τον θάνατο της αγαπημένης του. Όπως και να έχει, στο τέλος θα μείνουν μόνον ο Αστέρης και ο Νικηφόρος, καθώς οι Σταματάκηδες θα έχουν διαλυθεί ολοκληρωτικά. Τί θα απογίνουν οι δύο αυτοί χαρακτήρες;

Ο Αστέρης θα γίνει η ασπίδα προστασίας του Νικηφόρου. Μπορεί οι δυο τους να μην είναι τόσο κοντά, όμως στο τέλος θα γίνουν αχώριστοι. Ο Αστέρης θα καταφέρει να απαλλάξει τον Νικηφόρο από αρνητικά συναισθήματα, ζητώντας του να λήξει μέσα του την βεντέτα. Ο Νικηφόρος δένεται όλο και περισσότερο με τον θείο του και ζει το υπόλοιπο της ζωής του δίπλα του, βλέποντας στα μάτια του έναν πραγματικό φίλο, αδελφό και πατέρα. Αντίστοιχα, ο Αστέρης τον προστατεύει, βοηθώντας τον σε κάθε του βήμα.

Σασμός Spoiler 2ος κύκλος: Καρφώνουν τον Παύλο Βρουλάκη! Ποιος είναι;

Αναστασία Γιουσέφ: Το instagram της είναι φωτιά … Πάρτε τα υπογλώσια σας και δείτε!