Σασμός spoiler: Συνάντηση του Μαθιού με Πέτρο και Αργυρό – Τι θα γίνει;

sasmos

Εξαλλος ο Μαθιός, μόλις φεύγει από το σπίτι, πάει και συναντάει τον Πέτρο: «Κοίτα να μαζέψεις την αδελφή σου. Το κατάλαβες; Μακριά από τον Αστέρη, γιατί θα έχουμε άλλα», τον προειδοποιεί.

Ο Πέτρος έξω φρενών βρίσκει την Αργυρώ και τσακώνονται πάλι άσχημα: «Τα βλέπεις; Σου είπα ότι δεν θα μας βγει σε καλό. Ο Μαθιός είναι τρελός, με βρήκε και με απείλησε», της λέει και η Αργυρώ προβληματισμένη φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη…

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός επιβεβαιώνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση τού Αστέρη – που μπαίνει φυλακή – με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της:

«Τα ήξερες και μου τα έκρυβες; Κρίμα Βασιλική και σου είχα εμπιστοσύνη», είναι τα λόγια του, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδελφό του, κάτι που παραξενεύει την …

Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους. Ωστόσο και η Βασιλική είναι έξω φρενών με τον Μαθιό, γιατί μαθαίνει για τη σχέση του άντρα της με την Ασπα και του επιτίθεται με τη σειρά της.

Λίγο αργότερα, σαν λιοντάρι στο κλουβί που δεν τον χωράει ο τόπος, ο Μαθιός πιάνει την Αργυρώ και της δίνει τελεσίγραφο: «Κοίτα να χωρίσεις με τον Αστέρη, διαφορετικά σε προειδοποιώ ότι θα γίνει μεγάλο κακό», της ξεκαθαρίζει. Οταν όμως το μαθαίνει ο Αστέρης συγκρούεται άγρια με τον αδελφό του και τα δύο αδέλφια σκοτώνονται μεταξύ τους.

Spoilers

Μόλις Χθες spoiler: Το μυστικό του Σπύρου κινδυνεύει

Spoilers

Κατερίνα Γερονικολού για Γιώργο Κιμούλη: Δεν μου ήταν εύκολο. Υπήρχε η σκιά της δήθεν σχέσης μας