Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Στο στόχαστρο του Ευθύμη ο Λευτέρης και η Ευδοκία

Σύμφωνα με πληροφοριες, ο Πάνος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει στο γηροκομείο όπου τον βλέπει να μπαινοβγαίνει χωρίς όμως να υπάρχει το όνομά του στα αρχεία, σίγουρος πως το μυστικό του Λευτέρη κρύβεται σε αυτό το γηροκομείο, πείθει τον Ευθύμη να τον παγιδεύσουν και να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι. Πράγματι, κάποια στιγμή, ο Λευτέρης επισκέπτεται την αγαπημένη του μητέρα, Ευδοκία.

Ο Πάνος έχει βάλει προσωπικό του στόχο να ξεσκεπάσει τον Λευτέρη μιας και είναι σίγουρος πως κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό. Ο ίδιος θέλει να αποδείξει στον Ευθύμη, πως τα λεγόμενά του έχουν υπόσταση και να κερδίσει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη του γι’ αυτό και έχει αρχίσει έναν άτυπο πόλεμο στον Λευτέρη.
Ωστόσο, στο γηροκομείο φτάνουν και ο Ευθύμης με τον Πάνο και προσπαθούν να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τη γραμματέα και να μάθουν σε ποιο δωμάτιο πηγαίνει ο συνεργάτης τους. Οι δύο άντρες καταφέρνουν να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και ανεβαίνουν πάνω για να πιάσουν τον Λευτέρη. Όμως, η κοπέλα από τη γραμματεία καταφέρνει και ενημερώνει τον μυστικό αστυνομικό. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου ο Λευτέρης να καταφέρει να απομακρύνει τη μητέρα του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εκεί και να μην τη δουν οι δύο άντρες.

Ο αστυνόμος προσπαθεί να διαφύγει από το ασανσέρ όταν ξαφνικά ακούει τις φωνές τους και συνειδητοποιεί πως αν δεν φύγει αμέσως θα τον δουν. Χωρίς να χάνει χρόνο, παίρνει τη μητέρα του στην αγκαλιά του και αρχίζει να τρέχει προκειμένου να βρει άλλον τρόπο διαφυγής. Ο Ευθύμης με τον Πάνο φτάνουν στον όροφο που ήταν ο Λευτέρης με την Ευδοκία, και βρίσκουν το καροτσάκι της με την τσάντα της και τα προσωπικά της αντικείμενα. Αμέσως αρχίζουν να ψάχνουν παντού, αλλά δεν καταφέρνουν να τους εντοπίσουν. Θα καταφέρουν ή όχι να τους βρουν;
 Σασμός

Viral φωτογραφία: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ολόγυμνη στην μπανιέρα

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Αποκάλυψη για παίκτρια του Big Brother, έκανε σεx πάνω σε τζετ σκι μέσα στη θάλασσα – Βίντεο