Σασμός Spoiler: Στα χέρια του Μανόλη το όπλο της δολοφονίας

Συνεχίζονται οι απειλές μεταξύ Μανώλη και Μαθιού στη σειρά «Σασμός». Αν και η ένταση είχε υποχωρήσει για λίγο, η δολοφονία του Στέφανη έρχεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο μετά από μια ξαφνική καταιγίδα.

Ο τοίχος όπου ήταν θαμμένο το δολοφονικό όπλο καταρρέει και για κάποιο λόγο, κατά έναν περίεργο τρόπο, το όπλο καταλήγει στα χέρια του Μανώλη. Κρατάει το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί τελικά να καταστρέψει τον Μαθιό μια για πάντα.

Οι μνήμες του παρελθόντος αρχίζουν να ξαναζωντανεύουν και η κατάσταση γρήγορα ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ο Μανώλης πιστεύει ότι πρέπει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που στοίχειωσε τα όνειρά του.

Ωστόσο, η φιλία του με τον Νικηφόρο είναι το μόνο πράγμα που τον εμποδίζει να ενεργήσει σύμφωνα με τις παρορμήσεις του. Οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να επικεντρωθούν στη δουλειά τους, κάνοντας μια νέα αρχή μαζί.

Αν ο Μανώλης αποκαλύψει στον Νικηφόρο ότι ο Μαθιό δολοφόνησε τον πατέρα του, όλα θα γκρεμιστούν στη σειρά «Σασμός». Η αλήθεια κρέμεται από μια κλωστή, μόλις ένα βήμα μακριά από την αποκάλυψη.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Το παρελθόν της Ασπασίας σιγά -σιγά ξετυλίγεται

Ανδρομάχη: Χαμός με Ελληνίδα τραγουδίστρια – Στην πίστα χωρίς σοuτιέν και με ανοιχτό πουκάμισο – viral βίντεο