Σασμός spoiler: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Σασμός

H είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του, την ώρα που στο σπίτι των Βρουλάκηδων επικρατούν θρήνος και οδυρμός, ο Αστέρης τρελαμένος έχει εξαφανιστεί καθώς δεν έχει ακόμα καταλάβει τι έχει κάνει .Πώς θα αντιδράσει η οικογένεια του; Πώς θα το διαχειριστεί ο Μαθιός που εξαιτίας του αδερφός του έβαψε τα χέρια του με αίμα;

 

O Αστέρης δεν αντέχει να κρύβεται και βγαίνει οριστικά από τη σπηλιά. Eίναι αποφασισμένος να πληρώσει Και πάει κατευθείαν στην αστυνομία όπου και παραδίδεται: Ήρθα να παραδοθώ .Εγώ το έκανα αλλά το ορκίζομαι δεν το ήθελα λέει .Tο νέο της ομολογίας του Αστέρη αναστατώνει το χωριό ενώ ο ίδιος ,στα κρατητήρια της αστυνομίας βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση για το έγκλημα που διέπραξε.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο γιος της θα μείνει στη φυλακή και αποφασίζει να δράσει μόνη της σύμφωνα με το περιοδικό TV 24.

Όπως θα δούμε αργότερα στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Καλλιόπη θα μάθει για τη μεταγωγή του Αστέρι από τη φυλακή στα δικαστήρια ο ανιψιός της που είναι στην αστυνομία την ενημέρωση για τα πάντα έτσι και τώρα της λέει ότι ο Αστέρης θα μεταφερθεί. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αποδράσει ο μικρός της γιος για να μη φτάσεις ποτέ στο δικαστήριο και να μην καταδικαστεί.

Οργανώνει την ομάδα η οποία θα σταματήσει το αυτοκίνητο της αστυνομίας με όπλα και θα πάρει τον γιο της από την κλούβα. Στη συνέχεια έχει βρει ήδη που θα τον κρύψει ώστε να μην τον βρει κανείς.

Το σχέδιο της Καλλιόπης το μαθαίνει ο Mαθιός ,ο οποίος κρυφά ενημερώνει την αστυνομία και καρφώνει ότι επίκειται απόδραση του Αστέρη Σταματάκη. Έχουν στήσει μπλόκο στην κλούβα θα σας χτυπήσουν για να τον πάρουν από τα χέρια σας τους λέει.

Τους εξηγεί μάλιστα το σχέδιο και ενώ όλα είναι έτοιμα και το καρτέρι έχει στηθεί στο δρόμο που θα περνούσε ο Αστέρης , η αστυνομία αλλάζει διαδρομή και ο Αστέρης καταδικάζεται.

Spoilers

Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι αιωνίων στη Super League, μεγάλα παιχνίδια στην Premier League και τη Serie A

Καταγγελία βόμβα απο Μικρούτσικο: Πασίγνωστος τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια