Σασμός spoiler: Σφάζουν τον Αστέρη στην φυλακή

Σασμός

\Όπως θα δούμε σε αρκετά επεισόδια παρακάτω, ο Αστέρης μετά τον φόνο του Πέτρου βρίσκεται στη φυλακή. Οι τύψεις και οι ενοχές για το κακό που προκάλεσε άθελά του τον βασανίζουν καθημερινά, μετατρέποντάς τον σε σκιά του εαυτού του.

 

Κάθε του σκέψη είναι γύρω από την Αργυρώ, η οποία είναι επίσης απαρηγόρητη. Η Καλλιόπη τον επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία, ορκίζοντάς του ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον βγάλει από τη φυλακή, «Έχε μου εμπιστοσύνη και σύντομα θα είσαι και πάλι ελεύθερος», του λέει.

Οι «φουρτούνες» όμως για τον Αστέρη δεν έχουν τελειωμό, αφού εκτός από τις μαύρες σκέψεις που τον στοιχειώνουν, κάποιοι από τους συγκρατούμενούς του, του κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Οι καβγάδες και οι εντάσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τον Αστέρη να προσπαθεί να μείνει μακριά από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο αρχηγός ωστόσο αυτής της «συμμορίας», δίνει εντολή να βγάλουν τον Αστέρη από τη μέση.

Έτσι μια μέρα και ενώ ο Αστέρης κάνει μπάνιο στις μπανιέρες των φυλακών, δέχεται μια μαχαιριά, «Θα σε σφάξουμε αλήτη», λέει.

Ο Αστέρης σωριάζεται αιμόφυρτος με τους γιατρούς των φυλακών να σπεύδουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Θα τα καταφέρουν;

ΠΑΣΟΚ χαριλάου τρικούπη

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε πάλι στη Χαριλάου Τρικούπη: Νέα πρόσοψη για το ΠΑΣΟΚ μετά το μνημόσυνο της Φώφης

Σμαράγδα Καρύδη: Έχω αγοραφοβία με ζόρισαν πολλά σε αυτήν την δουλειά