Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη κατηγορεί τη Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός

Ο Σασμός συνεχίζει δυναμικά και οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Σε σοκ βρέθηκε η Καλλιόπη, η οποία βρήκε το όπλο του Μαθιού και συνειδητοποίησε ότι ο γιος της ευθύνεται για το φονικό του Στεφανή. Ένα ένα τα κομμάτια συνδέονται και το παζλ σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Η Καλλιόπη όμως είναι σίγουρη πως η Βασιλική ευθύνεται για όλο αυτό το χαμό, στη σειρά Σασμός, και την κατηγορεί ευθέως.

 

Η συνέχεια στη σειρά αναμένεται ακόμη πιο συγκλονιστική. Η Καλλιόπη δέχεται απανωτά χτυπήματα και δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα γίνονται. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το όπλο του Μαθιού που βρήκε.

Αμέσως, συνειδητοποίησε ότι ο μεγάλος της γιος σκότωσε τον ξάδερφό του, τον Στεφανή. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους της. Πώς; Πώς είναι δυνατόν ο γιος της να κάνει κάτι τέτοιο; Αυτές οι σκέψεις τριγυρνούν στο μυαλό της.

Για χάρη της αγάπης, θα σκεφτεί. Η Καλλιόπη είναι πεπεισμένη ότι η Βασιλική έβαλε τον Μαθιό να σκοτώσει τον άντρα της, στη σειρά Σασμός. Σύντομα, όμως, θα αντιληφθεί την αλήθεια και τότε όλα θα ανατραπούν κι όλα θα αλλάξουν.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε κι ο Στάθης Μαντζώρος στο Happy Day, o Μανώλης που έχει δει το περιστατικό θα μιλήσει. Το νεαρό αγόρι θα βρει το κουράγιο και θα αποκαλύψει ότι ο Μαθιός είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Spoilers

ΟΑΕΔ: Αυτόματος Ψηφιακός Βοηθός για τα ερωτήματα πολιτών

Survivor – Ατζούν Ιλιτζαλί: Στην Ελλάδα για την τελική επιλογή των παικτών του Survivor