Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Πλησιάζει τον Τόλη ύπουλα

Φαίνεται πως η απόφαση της Αιμιλίας να αποφυλακίσει τον Τόλη, δεν ήταν τυχαία… Ο Τόλης αποφυλακίζεται κι επισκέπτεται αμέσως την Άνω Ποριά, βάζοντας σε σκέψεις την Στέλλα. Ο άντρας αυτός είχε καταφέρει να έρθει αρκετά κοντά με τον Κώστα, μέσα στο κελί. Είχε μάθει πολλά για τη ζωή του, καθώς βίωναν μαζί την ίδια καθημερινότητα. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Τόλης να γνωρίζει και ποιος τον σκότωσε.

Στόχος της Αιμιλίας είναι να διαπιστώσει εάν ο πρώην σύζυγός της έδωσε εντολή θανάτου για τον δολοφόνο του Άγγελου. Εάν ο Τόλης αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, τότε θα αισθανθεί υποχρεωμένος να μιλήσει για όσα ξέρει. Το ίδιο αντιλαμβάνεται και η Στέλλα, η οποία θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει στην αλήθεια για τη δολοφονία του Άγγελου. Μέσα της πονά ακόμη για αυτή την φρικτή απώλεια, που συγκλόνισε την Κρήτη.

Έτσι, για να πετύχει τον σκοπό της και για να μάθει όσα θέλει για την υπόθεση, πλησιάζει τον Τόλη, ύπουλα. Πιο συγκεκριμένα, του ζητά να την επισκεφτεί στο γραφείο της, για να μιλήσουν σοβαρά. Ο Τόλης δέχεται την πρόταση της Στέλλας, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί. Οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο, καθώς ο Τόλης δείχνει πως γνωρίζει πολλά, όμως αρνείται να μιλήσει… Ποια στάση θα κρατήσει η Στέλλα απέναντί του;

Κάτια Κιζίμα: Δείτε την ουκρανέζα παίκτρια του GNTM, σε αποκαλυπτικές πόζες – φωτογραφία

Μιλίτσα Ντάμποβιτς: Παίκτρια ελληνικής ομάδας βγάζει τρελά λεφτά από το Only Fans – φωτογραφια