Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Παύλος και Αστέρης φιλαράκια! Τι έγινε;

Για πόσο καιρώ θα κοπάσει άραγε η βεντέτα; Ποιος θα το πίστευε ότι δύο Σταματάκηδες θα ήταν οι άνθρωποι που τα έσωζαν τον Παύλο Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο; Κι όμως, μετά από την «ομολογία» του Νικηφόρου για το σχέδιο των ξαδέρφων τους, Αστέρης και Μαθιός με τη βοήθεια της αστυνομίας καταφέρνουν να αποτρέψουν το κακό, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο Παύλος που, από τη στιγμή της συνάντησής του με την Αιμίλια, έχουμε δει ότι έχει αρχίζει να «μαλακώνει», δίνει το χέρι στον Αστέρη και βεντέτα φαίνεται να ξεχνιέται στο χωριό. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, το επεισόδιο έχει προκαλέσει σοβαρή ανησυχία. Ο Αντώνης επιμένει να επαναλαμβάνει στον Παύλο ότι στάθηκε πολύ τυχερός, ελπίζοντας ότι ο ξάδερφος της Μαρίνας θα λογικευτεί και θα πάψει να επιμένει στην αναζωπύρωση της βεντέτας με την οικογένεια του Βασίλη Σταματάκη.

Η Αργυρώ, όπως είναι επόμενο, είναι ανάστατη για τον κίνδυνο που διέτρεξε ο Αστέρης. Ο Σταύρος που παρακολουθεί με άγρυπνο βλέμμα τη σύζυγό του, δεν μπορεί να κρύψει την οργή και την πικρία του – κάθε λεπτό που περνάει ενισχύει την αποφασιστικότητά του να εκδικηθεί την Αργυρώ για την προδοσία της. Η κηδεία της Φιλιώς, την αγαπημένης γιαγιάς της Τζένης θα γίνει η αιτία να χαμηλώσουν προσωρινά οι τόνοι.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Άνω Ποριά, ο Παύλος κάνει μια κίνηση που προκαλεί έκπληξη. Βρίσκει τον Ευθύμη, φίλο του από τα παλιά και έμπιστό του, και του ξεκαθαρίζει ότι, αν υποψιαστεί ότι ανάμεσα στους στόχους του για εκδίκηση βρίσκεται η Αιμίλια, τότε ο άνθρωπος που θα τον βγάλει από τη μέση, θα είναι ο ίδιος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ακόμα σε ρυθμό … Μουντιάλ, είδε στον ύπνο της ότι τα είχε με τον Μέσι – βίντεο

Ρούμπι Ρόουζ: Με τη νέα της φωτογράφιση … Απλά… δεν υπάρχει – φωτογραφίες