Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Παύλος και Αιμιλία παραδέχονται τα συναισθήματά τους

Ύστερα από 20 χρόνια, ο Παύλος επέστρεψε στην Κρήτη, κάτι που δημιούργησε τεράστια σύγχυση στην Αιμιλία. Όταν ο Βρουλάκης “αναστήθηκε” η Αιμιλία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο άντρας της ζωής της ήταν ζωντανός.

Ο Παύλος κι η Αιμιλία έρχονται ξανά κοντά στο «Σασμό» και δε θα αργήσουν να παραδεχτούν ότι έχουν συναισθήματα ακόμα ο ένας για τον άλλον.

Ο Παύλος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, αλλά η Αιμιλία είχε σηκώσει τοίχους, όπως είδαμε στο «Σασμό». Η προδοσία που ένιωσε ο Βρουλάκης όταν είδε την γυναίκα που αγαπά μαζί με τον καλύτερό του φίλο ήταν ακόμη ένα εμπόδιο στη σχέση τους.

Η Αιμιλία έχει γενέθλια και θέλει να τα περάσει με τον πρώη άντρα της. Έτσι οι δύο ήρωες αποφασίζουν να τα αφήσουν στην άκρη και να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο οι δυο τους.

Το ρομαντικό δείπνο τους ξυπνά αναμνήσεις και γρήγορα συνειδητοποιούν ότι ο έρωτάς τους δεν έχει περάσει ακόμη. Οι δυο τους αναπολούν τα παλιά χρόνια που ήταν μαζί, κάτι που όμως περιπλέκει πολύ περισσότερο τα πράγματα. Θα ξανασμίξει το ζευγάρι ή θα αφήσουν τον έρωτά τους να αργοπεθάνει;

Η γη της ελιάς spoiler: Ο εισαγγελέας αναστατώνει ξανά την ζωή της Αθηνάς

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Η Κρυφή συμφωνία για το παιδί και το σχέδιο της Νάντιας!