Σασμός spoiler: Όλα διαλύονται ξανά για την Αργυρώ

Όλα δείχνουν πως το μέλλον της ηρωίδας είναι γεμάτο από μαύρα σύννεφα. Μόλις κατάφερε να πάρει μία ανάσα, χτίζοντας τη δική της οικογένεια στα Γιάννενα, όλα διαλύονται ξανά.

 

Μία εξέλιξη που θα συγκλονίσει την Κρήτη. Μία είδηση που θα ηχήσει σαν βόμβα στα αυτιά του Αστέρη… Η Αργυρώ Βρουλάκη μαθαίνει πως πάσχει από μία περίεργη ασθένεια, στη σειρά Σασμός. Αυτή της αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή.

Κάποιες αδιαθεσίες θα είναι αρκετές για να την βάλουν σε υποψίες. Η Μαρίνα ανησυχεί για την κόρη της και την παρακαλάει να επισκεφτεί άμεσα κάποιον ειδικό. Ο Σταύρος κρατάει το χέρι της αγαπημένης του και τρέχει πάντοτε δίπλα της.

Η Αργυρώ μαθαίνει πως πάσχει από σοβαρή νεφροπάθεια. Η κατάστασή της είναι αρκετά σοβαρή και όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

Όλοι ανησυχούν. Τα νέα φτάνουν ως την Κρήτη, με τον Αστέρη να χάνει το μυαλό του. Με ποιον τρόπο θα βοηθήσει την αγαπημένη του να επιβιώσει;

Η Μαρίνα είναι σε πανικό, καθώς ανησυχεί πως θα χάσει και το δεύτερο παιδί της. Η Αργυρώ τονίζει διαρκώς στην οικογένειά της, στη σειρά Σασμός, πως θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει δυνατή, παρά την ασθένεια αυτή…

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας βάζει φωτιά στο σπίτι του Ζάχου!

Σασμός – Επεισόδια: 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140