Σασμός Spoiler: Δυστυχώς, η Μαρίνα δεν θα είναι συμβατή προκαλώντας μεγάλη αναταραχή και στην οικογένεια της αλλά και στους γιατρούς οι οποίοι ήλπιζαν να σωθεί η Αργυρώ από την μητέρα της.

σασμος spoiler

Η Μαρίνα, όπως είναι ήδη γνωστό θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις με σκοπό να δει αν είναι συμβατή με την κόρη της. Τα αποτελέσματα όμως δεν θα είναι και τόσο καλά.

 

Δυστυχώς, η Μαρίνα δεν θα είναι συμβατή προκαλώντας μεγάλη αναταραχή και στην οικογένεια της αλλά και στους γιατρούς οι οποίοι ήλπιζαν να σωθεί η Αργυρώ από την μητέρα της.

Μια πολύ δύσκολη περίοδος ξεκινά για την οικογένεια Βρουλάκη. Η κατάσταση υγείας της Αργυρώς όσο πάει και χειροτερεύει στην σειρά Σασμός και αυτό θα προκαλέσει μεγάλο πόνο και στεναχώρια στην οικογένεια της. Οι ελπίδες για την ηρωίδα μέρα με την μέρα όλο και λιγοστεύουν.

Οι ίδιοι κάνουν ότι μπορούν για σώσουν την ηρωίδα. Μέχρι να βρεθεί ο συμβατός δότης, η Αργυρώ θα χειροτερεύει και αυτό θα γεμίσει φόβο και σε αυτήν αλλά και την οικογένεια της στην σειράς Σασμός. Η οικογένεια Βρουλάκη θα ελπίζει σε ένα θαύμα. Θα καταφέρει να σωθεί η Αργυρώ ή όχι;

Κατερίνα Καινούργιου και Βαγγέλης Ροδόπουλος τέλος: Γιατί δεν προχώρησε αυτή η σχέση

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός σε κίνδυνο … Η Κλαίρη θα αποκαλύψει σε κάποιον πως ο Μανόλης είδε τον δολοφόνο στο βουνό