Σασμός spoiler: Οι δυο θάνατοι που θα αλλάξουν τις ισορροπίες

Η σειρά οδεύει προς το τέλος της πρώτης σεζόν, διάφορα γεγονότα εξελίσσονται και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δυο θάνατοι θα φορτίσουν τους τηλεθεατές στο φινάλε, ενώ ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα μέχρι τη νέα σεζόν. Συγκλονιστικό προβλέπεται το φινάλε της σειράς, καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές και δυο θάνατοι θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

 

Η γιαγιά Ειρήνη, έχοντας περάσει πολλές στεναχώριες, δεν είναι καλά. Η υγεία της έχει κλονιστεί και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται συνέχεια κοντά της, χωρίς όμως να μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη στο τελευταίο επεισόδιο πεθαίνει. Εντωμεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο όλο και μεγαλώνει και το μίσος της για εκείνον συνεχώς την κατατρώει.

Ο Άγγελος θέλοντας να μπει στο μάτι της Καλλιόπης και να της δείξει ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων, προχωράει σε μια κίνηση και τους παίρνει την περιουσία, κάτι που εξοργίζει την Καλλιόπη.

Όμως ο άδικος θάνατος του Άγγελου θα είναι η αρχή ενός ακόμα κύκλου αίματος που θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν.

Εκείνη, καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί να βρεθούν τα παιδιά της σε αυτήν την κατάσταση, εξαγριωμένη δίνει τέλος στη ζωή του Άγγελου και έτσι ένας ακόμα θάνατος έρχεται να σημαδέψει το φινάλε της πρώτης σεζόν με την Άσπα να είναι απαρηγόρητη που χάνει τον άνθρωπο που αγάπησε.

Ανέκδοτο: Λέει στον αγαπημένο της η νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου τους …! Τρελό γέλιο

Survivor spoiler: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα – Οργή από Ατζούν!