Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταύρος θα λογικευτεί και θα πάρει την απόφαση

Η Αργυρώ, με την βοήθεια της Στέλλας, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού. Συντετριμμένη από τη συμπεριφορά του συζύγου της, θα ζητήσει βοήθεια από τον μοναδικό άνθρωπο που θα καταφέρει να την σώσει: Την Στέλλα. Ο Σταύρος έχει βγει εκτός εαυτού, τόσο με την στάση που κρατά η Αργυρώ απέναντί του, όσο και με το παιδί, ο ίδιος θα φτάσει στα άκρα, αρπάζοντας το μωρό και πηγαίνοντας στα Γιάννενα.

Ο πόλεμος αυτός ανάμεσα σε Σταύρο και Αργυρώ δε θα κρατήσει για πολύ. Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως ο Σταύρος θα λογικευτεί και θα πάρει την απόφαση να αφήσει την αγαπημένη του να ζήσει ευτυχισμένη, μακριά του. Μάλιστα, δε θα διστάσει να αποκαλύψει ο ίδιος στον Αστέρη την αλήθεια για το μωρό… Θέλοντας να διαγράψει μια και καλή από τη ζωή του την Κρήτη, αλλά και την Αργυρώ, θα φύγει δίνοντας την χαριστική βολή.

Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Αστέρης να μάθει την αλήθεια για το παιδί, από τον ίδιο τον Σταύροα. Μία τέτοια εξέλιξη σίγουρα θα διχάσει τις δύο οικογένειες, αλλά κυρίως τον Αστέρη, ο οποίος θα γίνει έξαλλος με την Αργυρώ.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το σημείωμα που αναζωπυρώνει την βεντέτα

Χαλκιδική: Όταν οι παπαράτσι ”τσάκωσαν” την Ελένη Μενεγάκη με τον Βασίλη Νομικό έξω από το δωμάτιο 205 – φωτογραφία