Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος μαρτυρά το μυστικό της Αργυρώς

Ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται και ενώ βλέπει πως η γυναίκα που αγάπησε εξακολουθεί να έχει σχέση με τον Αστέρη, δεν χάνει ευκαιρία και του λέει την αλήθεια για το παιδί! «Αλήθεια, δεν μπορείς να καταλάβεις τι είπε η Αργυρώ στον θείο της τον Παυλή και εκείνος δεν σε καθάρισε όταν σε απήγαγε και σε πήγε στην αποθήκη;», θα του πει όταν βρεθούν σε μια στιγμή μόνοι τους.

Ο Αστέρης θα το σκεφτεί λίγο σοβαρά και θα του πει «Ότι με αγαπάει;». Το βλέμμα του Σταύρου όμως θα μαρτυρά όσα δεν τόλμησε να του πει ποτέ η Αργυρώ από τον φόβο της μήπως τον χάσει. Ο θυμός του Αστέρη θα είναι τεράστιος και αμέσως θα τρέξει να τη βρει.

Η Αργυρώ δεν θα μπορέσει να του πει άλλα ψέματα και θα παραδεχτεί πως ο μικρός Πετρής είναι ο καρπός του έρωτά τους. Όσο κι αν χαρεί ο Αστέρης που έχει ένα παιδί με τη γυναίκα που αγαπάει περισσότερο και από την ίδια του τη ζωή, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα της μιλήσει έντονα για το μυστικό που κράτησε τόσα χρόνια. «Είχα δικαίωμα να ξέρω, Αργυρώ, άσχετα από τη σχέση που είχαμε οι δυο μας.

Αυτό το παιδί δεν το έκανες μόνη σου. Έχει και από το δικό μου αίμα και όφειλα να ξέρω», θα της πει μεταξύ άλλων, κάνοντας την να του ζητάει συγγνώμη με κλάματα στα μάτια. Ο Αστέρης όμως φεύγει έξαλλος αλλά και οι δύο θα ξέρουν ότι η σχέση τους δεν μπορεί να έχει τελειώσει έτσι εύκολα. Αντιθέτως, τώρα δείχνει να ξεκινά.

Σοφία Βόσσου: «Mου λέει ο γιατρός πεθαίνεις, έχεις μείνει 37 κιλά»

Αμαρτωλό τσιφτετέλι: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί και βάζει φωτιά στις προβολές! (vid)