Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πετρή

Πεπεισμένος πως το διαζύγιο βρίσκεται κοντά, αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Αργυρώ. Ένα λάθος της Στέλλας, θα φέρει την καταστροφή. Ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με μία φρικτή αλήθεια που θα βάλει σε κίνδυνο τον μικρό Πετρή. Για να πετύχει πιο εύκολα τον στόχο του, ξεκινάει με μια αγωγή στα δικαστήρια. Ζητά την βοήθεια της Στέλλας, με την ελπίδα πως η δικηγόρος θα τον βοηθήσει να εκδικηθούν την Αργυρώ Βρουλάκη.

Η Στέλλα μένει άναυδη με την πρόταση του Σταύρου. Όχι μόνο αρνείται να υπερασπιστεί τον Σταύρο, αλλά, μάλιστα, του αναφέρει πως ο δεσμός του Αστέρη και της Αργυρώς είναι μεγάλος, λόγω του νεφρού! Πλέον, ο Σταύρος γνωρίζει την αλήθεια και γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί την Αργυρώ, αλλά και τον Αστέρη; Όλα είναι έτοιμα να τιναχτούν στον αέρα, για ακόμη μια φορά.

Σίγουρος πως η Αργυρώ θα μάθει την αλήθεια για το νεφρό, στη σειρά Σασμός, ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πετρή και φεύγει από την Κρήτη. Μόνο έτσι θα την κάνει να πονέσει και να καταλάβει πως δεν αστειεύεται. Η Αργυρώ και η Μαρίνα καταρρέουν. Ένας ατελείωτος πόλεμος έχει ξεκινήσει, με επίκεντρο το μωρό. Η Αργυρώ ψάχνει παρηγοριά, την οποία θα της δώσει ο… Αστέρης.

Δείτε πώς έγινε η Ιωάννα Μπέλλα μετά τις πλαστικές

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Το φλερτ της Νάντιας και το ξεμπρόστιασμα του Παύλου!