Σασμός spoiler: Ο Πέτρος μαθαίνει για τον εραστή της μητέρας του

Σασμός

Ένα λάθος από την Μαρίνα θα είναι αρκετό για να φτάσει ο Πέτρος κοντά στην αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Μητέρα και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, με την γιαγιά Ειρήνη να κρατάει τις ισορροπίες.

Ο Πέτρος μαθαίνει για τον εραστή της μητέρας τουΤην περίοδο αυτή, ο Πέτρος ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Ενημερώνει την οικογένειά του πως θα προχωρήσει με την Σεμίνα, ετοιμάζοντας τους αρραβώνες του. Η Σεμίνα ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, με τον Διονύση να αποτελεί για εκείνη εφιάλτη.

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων είναι τεταμένη. Η Αργυρώ αναζητά τρόπους φυγής. Θέλει να φύγει με τον Αστέρη, να αποδράσουν από το νησί, για να ζήσουν τον έρωτά τους. Οι καυγάδες ξεκινούν, με την Μαρίνα στο επίκεντρο.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης ζουν τον έρωτά τους στη σειρά Σασμός, χωρίς να γνωρίζουν πως ο Πέτρος καραδοκεί. Ένα λάθος της Μαρίνας θα της στοιχήσει αρκετά. Η γιαγιά Ειρήνη δε θα καταφέρει να την καλύψει.

Η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι, χωρίς κάποια δικαιολογία. Όταν ο Πέτρος την ρωτάει που πήγε, εκείνη δεν απαντά κάτι αμέσως. Η αμηχανία είναι τεράστια και την προδίδει. Δεν είχε κάποιον σοβαρό λόγο να λείπει από το σπίτι. Πώς να του πει ότι ήταν με τον Αντώνη;

Ο Πέτρος υποψιάζεται πως η μητέρα του έχει προχωρήσει τη ζωή της, χωρίς να τους το έχει ανακοινώσει. Από τη μία χαίρεται πολύ για την Μαρίνα, γιατί της αξίζει να ερωτευτεί ξανά. Από την άλλη, όμως, ανησυχεί. Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά; Ο Πέτρος ξεκινάει την αναζήτηση.

news

Σεισμός τώρα στην Κυπαρισσία μεγέθους 4,1 Ρίχτερ

The Bachelor spoiler: Η έκπληξη του Αλέξη Παππά άφησε άφωνες τη Γιώτα και την Άννα