Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο ντετέκτιβ δίνη ισχυρό χτυπημα στην Αργυρώ

Ο Σταύρος ξεπερνάει τα όρια και προχωρά σε μία αρκετά επικίνδυνη κίνηση: Στο να προσλάβει έναν έμπειρο άνθρωπο να παρακολουθήσει τη γυναίκα του! Ένας νέος ντετέκτιβ εμφανίζεται, για να σκορπίσει τον τρόμο σε ορισμένους πρωταγωνιστές.

Όλα αυτά συμβαίνουν την περίοδο που η Αργυρώ έχει μάθει την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη. Μέσα της όλα έχουν αλλάξει, κάθε ίχνος μίσους έχει εξαφανιστεί. Ο άνθρωπος αυτός την αγαπά πραγματικά, όπως κι εκείνη άλλωστε.

Οι δυο τους σμίγουν και περνούν καυτές νύχτες πάθους στο σπίτι στο βουνό. Βέβαια, αγνοώντας το γεγονός πως ο ντετέκτιβ είναι πίσω και τους παρακολουθεί, στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν τους τραβά φωτογραφίες. Όπως είναι φυσικό κι επόμενο, οι φωτογραφίες αυτές φτάνουν στα χέρια του Σταύρου. Εκείνος, με τη σειρά του, απειλεί την Αργυρώ πως θα τις δείξει στο δικαστήριο, για να πάρει τους ενόρκους με το μέρος του. Το διαζύγιο, έτσι, θα βγει υπέρ του και το παιδί θα μείνει μαζί του, στα Γιάννενα.

Η Αργυρώ καταρρέει. Η Στέλλα, αμήχανη δίπλα της, προσπαθεί να την βοηθήσει να σωθεί από αυτή την κατάσταση.. Ο ντετέκτιβ κατάφερε να σκορπίσει τον τρόμο και να δώσει ένα μεγάλο “χτύπημα” στην Αργυρώ.

Google: «Γιατί δεν τρώω πια χταπόδια;» – Οι αναζητήσεις των Ελλήνων το 2022

Μαρία Σολωμού: Έγινε κατάξανθη για χάρη του έρωτα της Mente Fuerte