Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος θα πάει να βρει τον Μανόλη στην Αθήνα

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, κατά κόσμον Γιώργος Αμούτζας ήταν προσκεκλημένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day». Τι είπε για τις εξελίξεις της σειράς;

Όσον αφορά στο Μανόλη, νιώθει υπεύθυνος για το φόνο του Άγγελου επειδή του αποκάλυψε το δολοφόνο, κάτι που δεν έχει αποκαλύψει στο Νικηφόρο. «Ο Μανόλης δεν έχει αποκαλύψει τίποτα στο Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του κολλητού του φίλου. Τον βοηθάει, τον στηρίζει με κάθε τρόπο, θα πάει να τον βρει στην Αθήνα» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Για να υποστηρίξω τον Μανόλη θα πω ότι, εάν όλο αυτόν τον καιρό ήταν δύσκολο να του αποκαλύψει τα μυστικά, τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε ακόμη ότι στο δρόμο τον φωνάζουν «Νικηφόρο». Λόγω «Σασμού», η ζωή του έχει πολύ λιγότερο ελεύθερο χρόνο απ΄ότι πριν, τον οποίο περνάει με τους φίλους του και με πράγματα που του αρέσουν. «Γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου με πράγματα που μου αρέσουν και περνάω καλά» είπε.

Αποκάλυψε ότι στην προσωπική του ζωή είναι «καλά», «δέχεται το φλερτ» αλλά του αρέσει να κάνει «το πρώτο βήμα». «Μου αρέσει να χειρίζομαι τα πράγματα εγώ» είπε. Σε μια σχέση κοιτάζει το χαρακτήρα της συντρόφου του: «Ο χαρακτήρας είναι σημαντικός. Πρέπει να ταιριάζουνε πραγματικά δύο άνθρωποι. Δύο άνθρωποι είναι μαζί για να κάνει ο ένας τη ζωή του άλλου ευκολότερη… Όταν γυρίζουν στο σπίτι μετά από την ένταση της ημέρας έχουμε ανάγκη να χαρούμε με έναν άνθρωπο, να μας πάρει το άγχος, την κούραση, να προσφέρει ο ένας στον άλλο».

Υγεία: Η πιο υγιεινή τροφή για καρδιά, καρκίνο, αρθρίτιδα και όχι μόνο….

Συνταγή: Τορτελίνια με κρέμα γάλακτος, παρμεζάνα και σκόρδο