Σασμός spoiler: Η ψεύτικη κατάθεση της Θοδώρας άναψε φωτιές. Όλοι μαθαίνουν πως ο Πέτρος Βρουλάκης κατηγορείται ξανά για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός spoiler

Όλο το χωριό βρίσκεται στο πόδι. Η ψεύτικη κατάθεση της Θοδώρας άναψε φωτιές. Όλοι μαθαίνουν πως ο Πέτρος Βρουλάκης κατηγορείται ξανά, με την Καλλιόπη να το εκμεταλλεύεται.

 

Τα νέα διαδίδονται με ταχύτητα φωτός. Γρήγορα γίνεται γνωστό πως το άλλοθι του Πέτρου δεν υπήρξε ποτέ. Μέσα από νέες έρευνες, διαπιστώνεται πως ο Πέτρος και η Αργυρώ είχαν πει ψέματα, σχετικά με το που βρίσκονταν την ημέρα του φονικού.

Η Μαρίνα καταρρέει και ο καυγάς με τον Αντώνη ξεσπάει. Όλα δείχνουν πως η Θοδώρα είχε δίκιο: Ο Πέτρος είναι ο φονιάς του Στεφανή, όσο κι αν εκείνος ισχυρίζεται το αντίθετο. Το χειρότερο σε αυτή την υπόθεση είναι πως κάποιοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια, όμως σιωπούν… Μάλιστα, εκμεταλλεύονται τα γεγονότα, προς όφελός τους.

Η Καλλιόπη, πρώτη και καλύτερη, στέκεται μπροστά και φωνάζει τον Πέτρο φονιά! Ο Μαθιός είναι σε σύγχυση, δεν ξέρει αν μπορεί να χειριστεί την κατάσταση. Από τη μία πλευρά χαίρεται που οι αρχές τον άφησαν ήσυχο, από την άλλη, όμως, κατηγορείται ένας άνθρωπος αθώος…

Όσο ο Μαθιός τυραννιέται από τις τύψεις, η Καλλιόπη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, φωνάζοντας πως ο Βρουλάκης είναι υπεύθυνος για όλα. Αμέσως ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με την αστυνομία να μη μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο Μαθιός απελπίζεται, ζητάει από την μητέρα του να σταματήσει, όμως είναι μάταιο. Η Καλλιόπη έχει μπει για τα καλά στο κόλπο αυτό και παριστάνει την συντετριμμένη για τα φρικτά νέα της δολοφονίας… Στόχος της; Να προστατεύσει τον γιο της, κι ας είναι ο πραγματικός φονιάς.

Survivor spoiler: Κόκκινη ενίσχυση! Ολυμπιακος και ΑΕΚ στον Άγιο Δομίνικο!

agriesmelisses

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Antenna κόβει την σειρά