Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Ο Μανόλης στα άδυτα της νύχτας κάνει το λάθος!

Ο νεαρός πρωταγωνιστής φαίνεται πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τη θέση του δίπλα στον Ευθύμη. Εκείνος, του δίνει τις κατάλληλες εντολές κι οδηγίες, ενώ ταυτόχρονα του υπόσχεται πολλά πολλά κέρδη. Ο Μανόλης παίρνει μαζί του στον βούρκο τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μπλέκονται σε σκοτεινά μονοπάτια. Ο Μανόλης μπαίνει στα άδυτα της νύχτας, φέρνοντας σε τεράστια αμηχανία τον Λευτέρη.

Δυστυχώς, αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους, είναι ο Λευτέρης. Εάν ο μικρός συνεχίσει να δουλεύει τόσο και να παθιάζεται με τη δουλειά τις έρευνες, τότε είναι πολύ πιθανό να φτάσει στην αληθινή του ταυτότητα. Έτσι και γίνεται. Ο Μανόλης βρίσκει ένα στοιχείο, το οποίο φέρνει τον Λευτέρη αντιμέτωπο με τον Ευθύμη! Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ανακαλύπτει κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά τον Λευτέρη στο έργο του. Εκείνος θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του Μανόλη, με αποτέλεσμα ο μικρός να τον υποψιάζεται.

Τι σημαίνει αυτό; Εάν ο Μανόλης ανακαλύψει την αλήθεια, τότε όλα θα καταστραφούν. Στη μέση δε βρίσκεται μόνο ο Ευθύμης, το αφεντικό του, αλλά και η αδελφή του, η Θοδώρα, η οποία έχει ερωτευτεί έναν άλλον! Ένας καινούργιος εφιάλτης ξεκινά για τον Μανόλη…

H Γη της Ελιάς spoiler: Η υπόθεση της μικρής Αγγελικής παίρνει περίεργη τροπή!

Άγρια Γη spoiler: Η Όλγα τη γλύτωσε και πάλι