Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Ο Μανώλης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση … Εγκαταλείπει την Κρήτη

Ο Μανώλης έχει βυθιστεί στην θλίψη του, γνωρίζοντας ότι αυτός είναι στην πραγματικότητα ο υπεύθυνος για την δολοφονία του Άγγελου, στον Σασμό.

 

Ο δεύτερος κύκλος θα προκαλέσει σημαντικά ψυχολογικά ζητήματα στον ίδιο, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τις τύψεις του αλλά και τη συνείδηση του. Ελάχιστοι μπορούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα και δεν είναι η Κλαίρη ένας από αυτούς. Αντίθετα μια συμβουλή από ένα πρόσωπο που εκτιμά ιδιαίτερα, θα φανεί λυτρωτική για τον ίδιο.

Σε τραγική φιγούρα εξελίσσεται ο Μανώλης στον δεύτερο κύκλου του Σασμού. Η απόφαση του έφερε ένα μεγάλο φονικό και τον ίδιο ένα βήμα πριν την τρέλα.

Ο καθηγητής του, Παπαφράγκος, θα δει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση και θα τον προσεγγίσει. Τότε θα του αναφέρει ότι μπορεί να φύγει για λίγο, ούτως ώστε να ξεφύγει η σκέψη του από όσα τον βασανίζουν. Ο Μανώλης θα ακολουθήσει τη συμβουλή του και θα εγκαταλείψει την Κρήτη, πηγαίνοντας στην Αμερική. Οι συνθήκες όμως θα τον αναγκάσουν να ξαναγυρίσει. Ποιοι θα τον περιμένουν τότε και ποιες θα είναι οι προθέσεις τους;

Η Γη της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Ένας άντρας από το παρελθόν ταράζει την ζωή της Μυρτάλης

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Η Εύα υποψιάζεται ότι ο Στάθης δεν έχει ξεπεράσει την Ιουλία