Σασμός Spoiler: Ο Γεράσιμος φεύγει – Θα τον ακολουθήσει η Στέλλα;

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Μετά τον αποχαιρετισμό, ο Γεράσιμος αισθάνεται πολύ πιεσμένος. Δε θέλει άλλο να μείνει στην Κρήτη, στον τόπο που του προκάλεσε τόσο πόνο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το τέλος του Γεράσιμου πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Ο Καραπάνος θυσιάζεται για το παιδί του, με έναν διάλογο να προκαλεί συγκίνηση ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Ο Γεράσιμος τον αποχαιρετά οριστικά, με δάκρυα στα μάτια, κλείνοντας αυτόν τον κύκλο.

Ζητάει από την Στέλλα, εάν τον αγαπά, να τον ακολουθήσει. Μάλιστα, της δίνει τελεσίγραφο πως ή θα είναι μαζί σε άλλο μέρος, ή θα χωρίσουν οριστικά. Η Στέλλα διστάζει να απαντήσει, καθώς η απόφαση αυτή είναι μεγάλη.

Δεν αισθάνεται απόλυτα ερωτευμένη με τον Γεράσιμο, γεγονός που την βάζει σε σκέψεις. Η ίδια καθυστερεί να δώσει μια καθοριστική απάντηση, γεγονός που εκνευρίζει τον Γεράσιμο. Έτσι, εκείνος αποφασίζει να φύγει μόνος του.

Στο τέλος της σειράς Σασμός, ο Γεράσιμος μας αποχαιρετά οριστικά. Κλείνει κάθε πόρτα πίσω του και φεύγει από την Κρήτη, με στόχο να βρει τον εαυτό του και την ευτυχία κάπου αλλού…Επομένως, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να αναλάβει τις ευθύνες της

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος κινεί τις διαδικασίες να υιοθετήσει την Αγγελική