Σασμός spoiler Β Κύκλος: Ο γάμος δεν ολοκληρώνεται ποτέ;

Ποιος έκανε το φόνο στο τελευταίο επεισόδιο; Ποιος σκότωσε τον Άγγελο; Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, τα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 

«Ο γάμος δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Η Βασιλική με τον Μαθιό δεν προλαβαίνουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, το θέμα είναι: η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα; και κάποια στιγμή, η Βασιλική θα μάθει ποιος είναι πραγματικά ο άντρας που έχει στο πλευρό της και ότι είναι ο δολοφόνος του άντρα της;» «Κάποια στιγμή

αυτά θα αποκαλυφθούν και θα υπάρξουνε στον επόμενο κύκλο και δύο ακόμα θάνατοι πολύ γνωστών πρωταγωνιστών. Σίγουρα κάποια άτομα θα τα δούμε για κάποια επεισόδιο όμως όχι μέχρι το τέλος.

Βλέπουμε ότι η Αργυρώ όταν θα μάθει πως έχει το νεφρό του πρώην αγαπημένου της, πως θα αντιδράσει; Και τελικά ο νέος της άντρας, ο οποίος τη δέχτηκε, την αγάπησε και μεγαλώνει το παιδί που έχει με τον Αστέρη. Θα μείνει αμέτοχος σε όλα αυτά ή θα γυρίσει στα Γιάννενα απογοητευμένος από τη στάση της Αργυρώς γιατί τελικά η…

καρδιά της χτυπάει μόνο για τον Αστέρη». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος και άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει και τρίτος θάνατος στην νέα σεζόν.

Μαρία Μενούνος: Βγήκε από τη θάλασσα και τα έδειξε όλα…. – φωτο

Στο Παρα 5: Έτσι είναι 17 χρόνια μετά η βίλα της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου (ΒΙΝΤΕΟ)