Σασμός Spoiler: Ο φάκελος ανοίγει και βγαίνει το μεγάλο μυστικό

Το αποτέλεσμα του τέστ DNA θα αλλάξει τις ισορροπίες της σειράς. Μαθιός και Νικηφόρος δεν μαθαίνουν ακόμη τον ισχυρό δεσμό που τους ενώνει. Ο θυμός του Νικηφόρου που υποψιάζεται την αλήθεια, έγινε τραγούδι.

 

Περισσεύουν τα μυστικά εδώ και 9 μήνες, οπότε δεν κάνει μεγάλη διαφορά, αν προσθέσουμε ένα ακόμη. Και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα από το τεστ DNA που κάνει ο Νικηφόρος με την μητέρα του Βασιλική και τον Μαθιό, για να αποδειχθεί αν είναι ο τελευταίος, ο πραγματικός του πατέρας. Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για να μας πει τι γίνεται από τον ίδιο τον Νικηφόρο!

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια μεγάλη εξέλιξη που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος υποδύεται τον «Νικηφόρο», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε ένα μικρό spoiler, πολύ βασικό ωστόσο για την πορεία της ιστορίας.

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωσα.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας και αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί με το αποτέλεσμα του τεστ dna. «Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηγόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος», εξήγησε, αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι δεν θα είναι εκείνος που θα μάθει το αποτέλεσμα.

«Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια.

Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή». Για το πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος του και αυτή η κόντρα του με το ζευγάρι Βασιλικής Μαθιού που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο: «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μίλαγε.

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει και να τους δει αγαπημένους. Σαν ηθοποιός καλούμε να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση, δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν τον έχει απομυθοποιήσει στα μάτια του Νικηφόρου ποτέ».

Αννέτ Αρτάνι: «Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision»

Ζώδια: Τα 3 πιο «καυτά» και τα 3 πιο… άνοστα ζώδια