Σασμός spoiler: Ο επεισοδιακός χωρισμός του ζευγαριού

Σασμός spoiler

Εκρηκτική προβλέπεται η συνέχεια για τον Άγγελο και την Στέλλα στην σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια καθώς αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το αν οι δυο ήρωες θα είναι τελικά μαζί στο μέλλον της σειράς. Τι θα συμβεί με τους δυο χαρακτήρες του Σασμού;

Όπως είναι ήδη γνωστό πολλά είναι αυτά που θα δούμε να συμβαίνουν στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός και εκτός από ένα φόνο που θα δούμε και θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό, ένας χωρισμός έρχεται ταράζοντας τις ισορροπίες αρκετών ηρώων. Ο λόγος φυσικά για τον Άγγελο και την Στέλλα, οι οποίοι δυστυχώς θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Στέλλα σύντομα θα ανακοινώσει στον Άγγελο πως δεν μπορεί να είναι μαζί αυτοί οι δυο και ο λόγος είναι ο πρώην της, ο Αστέρης. Η καρδιά της ανήκει ακόμα σε αυτόν άσχετα που και οι δυο ήρωες της σειράς προχωρήσαν την ζωή τους.

Όσο και αν προδόθηκε η Στέλλα με τον χωρισμό τους αλλά και την απιστία του Αστέρη στο πρόσωπό της, η καρδιά της δυστυχώς ανήκει σε αυτόν.

Η ίδια καθημερινά βλέποντας τον να ζει ευτυχισμένος με την Αργυρώ γίνεται ράκος συναισθηματικά και έτσι παίρνει την απόφαση να χωρίσει τον Άγγελο.

Ο Άγγελος όμως από πλευράς του δεν θα το δεχθεί και τόσο εύκολα όλο αυτό και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ξανά κερδίσει την καρδιά της.

Θα τα καταφέρει άραγε; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο χωρισμός του Άγγελου και της Στέλλας στην σειρά Σασμός θα είναι σκληρός και επεισοδιακός.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ στα νύχια αρχαιοκαπήλων, και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Spoilers

ΟΑΣΑ: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την εύρυθμη λειτουργία των συγκοινωνιών