Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ο Αστέρης σώζει τη ζωή του Παύλου

Μέχρι να πάρει η Αργυρώ την απόφαση να τα πουλήσει στους Σταματάκηδες, ο πόλεμος συνεχίζεται. Η Καλλιόπη και ο Νικηφόρος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πανηγυρίζει για τη νίκη του.
Μία άγρια συμπλοκή θα οδηγήσει τους Σταματάκηδες στη φυλακή, με αποτέλεσμα ο πολυπόθητος Σασμός να αργεί… Τα χωράφια του Άγγελου έχουν ανάψει νέες φωτιές στην οικογένεια.

Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημήτρης αναλαμβάνουν δράση με εντολή της Καλλιόπης, να κάψουν τα χωράφια του Άγγελου. Για το σκηνικό αυτό ενημερώνονται ο Μαθιός και ο Αστέρης, οι οποίοι τρέχουν στο σημείο, για να τους εμποδίσουν.
Για κακή του τύχη, στα χωράφια βρίσκεται και ο Παύλος.Οι Σταματάκηδες ορμούν στον Παύλο και ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Ο Αστέρης τους ακούει από μακριά και τρέχει, για να προστατεύσει τον Βρουλάκη.

Τα αίματα έχουν ανάψει και ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Θα πάρει η Αργυρώ την σωστή απόφαση, πριν να είναι αργά
Μία άγρια συμπλοκή ξεκινά. Ο Μαθιός κρατάει τον Νικολή, ο Σταματάκης τον Δημήτρη. Ο Παύλος βρίσκεται στο έδαφος, σοκαρισμένος. Ο Αστέρης του έσωσε τη ζωή… Μετά από αυτή την άγρια επίθεση, οι Σταματάκηδες οδηγούνται στη φυλακή, με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να χτυπά τον πρώτο συναγερμό, στη σειρά Σασμός.

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Η Ειρήνη καταγγέλλει τον Φίλιππο στην αστυνομία

Τζέιμς Κάμερον: Ο Ντι Κάπριο παραλίγο να χάσει τον ρόλο για τον «Τιτανικό» στην οντισιόν