Σασμός spoiler: Ο Αστέρης κάνει έναν πανίσχυρο φίλο μέσα στη φυλακή

Σασμός

Ο Σταματάκης παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του. Ο Αστέρης μπήκε στη φυλακή και περνά εφιαλτικές μέρες και νύχτες στο «Σασμό». Όλος ο υπόκοσμος είναι εκεί μαζεμένος κι ο κάθε φυλακόβιος προκαλεί με τον δικό του τρόπο τον νεαρό άντρα. Μία ακόμη καταιγιστική εξέλιξη έρχεται όμως στη σειρά που θα ανατρέψει τα πάντα.

 

Οι συγκρούσεις είναι πολλές. Ένας καβγάς θα οδηγήσει σε μία νέα φιλία, που θα στιγματίσει τον Αστέρη. Από βέβαιο θάνατο θα σώσει τον ισοβίτη Βλάση Καραπάνο, με τον άντρα να χρωστάει τη ζωή του στον Σταματάκη.

Ένας τεράστιος τσακωμός λαμβάνει χώρα μέσα στη φυλακή με τους κρατούμενους να επιτίθενται στον Καραπάνο. Ο Αστέρης θα μπει στη μέση να τον σώσει. Ύστερα από αυτήν την κίνησή του ο Βλάσης θα έχει μεγάλη ευγνωμοσύνη στον νέο του συγκρατούμενο. Όντας ο μεγαλύτερος μαφιόζος στη φυλακή, ο Αστέρης κάνει έναν πανίσχυρο φίλο.

Ο Βλάσης στέκεται δίπλα στον Σταματάκη και με κάθε ευκαιρία τον υποστηρίζει και τον υπερασπίζεται. Ο Αστέρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να περάσει απαρατήρητος στη φυλακή, αλλά αυτή η νέα του συμμαχία ίσως τον βάλει σε νέα μονοπάτια. Δύσκολα υπάρχει γυρισμός.

Ο νέος φίλος του Αστέρη στη φυλακή θα τον βοηθήσει μέσα στη φυλακή ή θα τον θέσει σε νέους κινδύνους, στο «Σασμό»;

Αυτή η φιλία θα αποδειχθεί καλή επιλογή ή θα τον φθείρει περισσότερο; Ένας γολγοθάς ξεκινά για τον νεαρό άντρα με την οικογένειά του να βρίσκεται πλέον σε δίλημμα. Όλα θα αλλάξουν.

Φάρμα spoiler: Επιστρέφει στην Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;

Spoilers

Όλες οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ έως 04-02-2022