Σασμός spoiler: Ο Αστέρης Φυλακή , δύσκολες οι ώρες στο κελί

Σασμός Spoiler

Μετά το φρικτό συμβάν, ο Αστέρης τρέχει να σωθεί, θέλοντας να αποφύγει την αστυνομία και την σύλληψή του. Μετά την ανταλλαγή σφαιρών, ο Βρουλάκης βρέθηκε στο χώμα, με την αιματηρή βεντέτα να συνεχίζεται.

 

Ο Αστέρης πυροβολεί, σκοτώνοντας άθελά του τον Πέτρο, τον αδελφό της αγαπημένης του. Ο πόνος του είναι αβάσταχτος, όπως και το τεράστιο σοκ. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως σκότωσε άνθρωπο και -ειδικά- αυτόν τον άνθρωπο!

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη πέφτουν από τα σύννεφα. Τον οδηγούν στο βουνό, με σκοπό να τον σώσουν. Πρέπει να κρυφτεί, να μη κινήσουν υποψίες, να μη τους βρει μεγαλύτερο κακό. Οι μέρες του Αστέρη στο μέρος που κρύβεται, περνούν βασανιστικά.

Όλη η Κρήτη έχει βυθιστεί στο πένθος. Η μέρα της κηδείας φτάνει και ο Αστέρης αποφασίζει να εμφανιστεί, αδιαφορώντας για τον τρόμο που θα προκαλέσει στην Καλλιόπη. Όλοι θρηνούν πάνω από τον τάφο του Πετρή, με τον Αστέρη να κοιτάζει χαμένος, παγωμένος…

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση, οδηγείται στον Αντώνη. Ο Αστέρης τον κοιτάζει στα μάτια και ομολογεί πως εκείνος είναι ο φονιάς, στη σειρά Σασμός. Ο Αντώνης τον φυλακίζει και η Καλλιόπη τρέχει πανικόβλητη να τον συναντήσει.

Η είδηση πως ο Αστέρης είναι ο δολοφόνος, ηχεί σαν βόμβα στα αυτιά όλων. Η Αργυρώ καταρρέει, οι Βρουλάκηδες ορκίζονται για εκδίκηση. Ο πόνος όλων είναι αβάσταχτος. Ο Αστέρης κλείνεται στη φυλακή, αδύναμος κι απελπισμένος.

Θεωρεί πως το τέλος του είναι πολύ κοντά…Μόνο που η Στέλλα δεν έχει πει, ακόμη, την τελευταία της λέξη. Πώς θα τον βοηθήσει;

Γλυφάδα: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο Έλληνας παίκτης reality

Spoilers

Φάρμα spoiler: Θα παραμείνει ο Γρηγόρης μετά τον τραυματισμό; – Όσα θα δούμε απόψε