Σασμός spoiler: Ο άντρας μυστήριο που σώζει την Αργυρώ!

Σασμός spoiler

Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως ο χρόνος που της απομένει είναι λίγος. Περνούν από εξετάσεις, για να βρουν συμβατό δότη. Κανείς δεν είναι σε θέση να την βοηθήσει πραγματικά. Η κατάσταση της Αργυρώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο. Η Μαρίνα καταρρέει στα χέρια του Άγγελου.

Δε θα αντέξει να χάσει και το δεύτερο παιδί της. Τα νέα διαδίδονται σε όλο το χωριό, παρόλο που η Αργυρώ ζήτησε να μη μάθει κανείς για την υγεία της. Η ίδια δίνει καθημερινά κουράγιο στον εαυτό της κι ελπίζει σε ένα θαύμα.

Ο Αστέρης σύντομα θα μάθει πως αναζητείται συμβατός δότης για την Αργυρώ και θα τρέξει στο πλευρό της, στη σειρά Σασμός. Θα ζητήσει να κάνει εξετάσεις στο νοσοκομείο, θέλοντας να δει εάν είναι συμβατός ή όχι.

Μόλις οι γιατροί τον ενημερώσουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του στην ασθενή, ο Αστέρης μπαίνει στο χειρουργείο, ο Αστέρης, μόλις μάθει πως μπορεί να γίνει δότης, μπαίνει στο χειρουργείο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Μάλιστα, ζητάει από τους γιατρούς να μην αποκαλύψουν πως εκείνος έσωσε τη ζωή της.

Η Αργυρώ ξυπνάει υγιής, χωρίς να γνωρίζει τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή. Αμέσως ξεκινάει τις έρευνες, με στόχο να ευχαριστήσει εκείνον που της δώρισε το νεφρό του. Θα έρθει επιτέλους ο πολυπόθητος Σασμός, όταν μάθουν πως ο Αστέρης ήταν ο δότης; Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Σασμός spoiler: Η απάτη του Αστέρη και στιγμή που θα ανατρέψει τα πάντα!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Ευτυχία χάνει το μωρό μετά από επίθεση του Ανέστη