Σασμός spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι ένας από τους….

Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιος είναι ο πατέρας του Άγγελου;

Ο Άγγελος εμφανίζεται και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Μαθιός κι Αστέρης παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια…

Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα γνωρίσουν τον αδελφό τους, τον Αγγελο, ο οποίος θα τους αποκαλύψει: «Είμαστε αδέλφια». Ο γιατρός, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και κυρίως της Αργυρώς, ενώ αυτή που θα πληγωθεί πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρίνα.

Η ίδια, μόλις μάθει ότι τόσα χρόνια αναρωτιόταν τι μπορεί να είχε κάνει ο άντρας της στον Βασίλη Σταματάκη για να τον σκοτώσει με τον τρόπο που τον σκότωσε, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και δεν έπαιρνε πότε απάντηση, τρελαίνεται. Με αυτή που τα βάζει πρώτα είναι με τη γιαγιά Ειρήνη:

Πήρες τις απαντήσεις και κάμε το σωστό.

«Τα ήξερες όλα και με άφησες να ζω με το μαράζι. Πώς το άντεξες τόσα χρόνια να κρατάς αυτό το μυστικό; Πώς; Γι’ αυτό έλεγες και ξανάλαγες ότι ο Σταματάκης έκανε αυτό που νόμιζε σωστό; Γιατί, μάνα; Γιατί πρέπει να μάθω ότι ο άντρας μου είχε άλλη, έχει παιδί κι εγώ να τρώω τη ζωή μου εδώ για να τιμώ τη μνήμη του και το όνομά του; Γιατί;», της λέει με κλάματα. Η γιαγιά Ειρήνη το μόνο που της λέει είναι: «Τώρα τα έμαθες όλα, πήρες τις απαντήσεις και κάμε το σωστό».

Η Καλλιόπη αφηγείται τη δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και στους γιους της… Παράλληλα, ετοιμάζει μια πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Του λέει ότι θα του παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας, με σκοπό να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη του.

Όταν όμως ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα για το παρελθόν του και ζητά τη βοήθειά της, εκείνη φροντίζει ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του! Η Καλλιόπη θέλει πάση θυσία να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ότι δηλαδή ο πατέρας του είναι ένας από τους Βρουλάκηδες!

 

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης ξανά μπλεγμένος - Λαδώνει τον βοηθό του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης ξανά μπλεγμένος – Λαδώνει τον βοηθό του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος - Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα...

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος – Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα…