Σασμός 2ος Κύκλος Spoiler: Ντίνα – Βαγγέλης! Ένας έρωτας με ημερομηνία λήξης

Ένα ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αρκετά. Ένας έρωτας, με ημερομηνία λήξης. Μία σχέση που θα λήξει άδοξα. Ποιο θα είναι το τέλος του Βαγγέλη και της Ντίνας και τι τους επιφυλάσσει η συνέχεια;

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, ο Βαγγέλης αρχίζει να δένεται επικίνδυνα με τον Ευθύμη. Γίνεται το νέο του τσιράκι και μπλέκει με τον υπόκοσμο, θέτοντας τον εαυτό του σε τεράστιο κίνδυνο.

Από την άλλη πλευρά, η Ντίνα κάνει τα πάντα, για να κλείσει τον Ευθύμη στη φυλακή. Ειδικά μετά τον πυροβολισμό του Αντώνη Φραγκιαδάκη την ημέρα του γάμου του, η αστυνόμος βάζει σκοπό να τον καταστρέψει. Δυστυχώς, η σχέση της με τον Βαγγέλη περνά μία τεράστια κρίση. Ο ένας είναι μπλεγμένος με τον υπόκοσμο, η άλλη αναζητά τρόπους για να επιβάλλει το δίκαιο και το σωστό. Δύο διαφορετικοί κόσμοι που δε μπορούν να είναι μαζί.

Το τέλος του Βαγγέλη και της Ντίνας θα είναι οριστικό. Η Ντίνα του ζητάει να χωρίσουν. Ο Βαγγέλης, αν και πληγώνεται βαθιά, δέχεται και μαζί με τον αδελφό του απομακρύνονται από την Κρήτη. Το παραμύθι αυτό τελειώνει επεισοδιακά και μένουν πίσω μονάχα οι αναμνήσεις τους.

Χωρισμός βόμβα για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή – Σοβαρές περιπέτειες για το ζευγάρι

Latest

Οικονομική κατάρρευση για τη Τζούλια Αλεξανδράτου – Για τόσα λεφτά πούλησε το θηριώδες τζιπ της!