Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Μια απαγωγή ένας φόνος και ένας γάμος έρχονται να μας σοκάρουν την νέα χρονιά!

Ένας γάμος, ένας φόνος, αλλά και μια απαγωγή έρχονται για να κόψουν την ανάσα! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια και ποιοι ηθοποιοί θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά; Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί μία σκληρή δολοφονία, μία απαγωγή, αλλά κι ένας λαμπερός γάμος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης και η Θοδώρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον μεγάλο αυτόν έρωτα να σφραγίζεται θριαμβευτικά. Οι δυο τους θα γίνουν ένα, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί, αφού ο Λευτέρης αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και η Θοδώρα τον συγχωρέσει για όλα. Εκτός από τον γάμο, τα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν, θα εστιάσουν και σε μία απαγωγή, αλλά και σε έναν φόνο. Όπως έχει ήδη γραφτεί, ο Σταύρος θα αρπάξει το παιδί από την Αργυρώ και θα φύγει στα Γιάννενα.

Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει στο ζευγάρι, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Κανείς δεν είναι σε θέση να δεχτεί την σκληρή αυτή πραγματικότητα. Η Αργυρώ θα καταρρεύσει, με τον Σταύρο να μην υποχωρεί. Βέβαια, όλο αυτό το παιχνίδι δε θα κρατήσει για πολύ. Ο αδελφός του, ο Βαγγέλης, θα μπλέξει ξανά σε περίεργα και σκληρά μονοπάτια. Μόλις ο Σταύρος προσπαθήσει να τον προστατεύσει, θα πέσει στο έδαφος, νεκρός.

Άνθρωποι του κυκλώματος θα τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ, νομίζοντας πως είναι ο Βαγγέλης! Όλα θα τελειώσουν απότομα και ξαφνικά, με την Αργυρώ να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Συγκινεί πρώην παίκτης του MasterChef: “Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο”

Μαρία Λεκάκη: Ποζάρει στην θάλασσα και μας στέλνει